×

طراحی آشپزخانه + دکوراسیون آشپزخانه + دکور آشپزخانه

  • کد نوشته: 25301
  • ۱۴۰۲/۰۳/۰۲
  • دیدگاه‌ها برای طراحی آشپزخانه + دکوراسیون آشپزخانه + دکور آشپزخانه بسته هستند
  • طراحی آشپزخانه به گزارش بازسازی ویلا : طراحی آشپزخانه، یک عامل مهم برای تجربه رفاه شخصی شما است. این طراحی، فقط نباید شما و خانواده شما را راضی کند، بلکه باید با بقیه فضاهای خانه نیز هم خوانی داشته باشد. به عنوان مثال، شما نباید یک آشپزخانه مدرن با درخشندگی بالا را در یک آپارتمان با شخصیت وینتیج اجرا کنید. همچنین مهم […]

    طراحی آشپزخانه + دکوراسیون آشپزخانه + دکور آشپزخانه

    طراحی آشپزخانه

    به گزارش بازسازی ویلا : طراحی آشپزخانه، یک عامل مهم برای تجربه رفاه شخصی شما است. این طراحی، فقط نباید شما و خانواده شما را راضی کند، بلکه باید با بقیه فضاهای خانه نیز هم خوانی داشته باشد. به عنوان مثال، شما نباید یک آشپزخانه مدرن با درخشندگی بالا را در یک آپارتمان با شخصیت وینتیج اجرا کنید. همچنین مهم است که: تحت تاثیر روندهای کوتاه مدت قرار نگیرید. در عوض، یک طرح جاودانه را انتخاب کنید تا اطمینان داشته باشید که سالها از آن لذت خواهید برد.

    نکته دیگر: ایده بگیرید! پیدا کردن آشپزخانه رویایی شما ممکن است کمی زمانبر باشد. به اولین سبک طراحی آشپزخانه اکتفا نکنید، ممکن است طراحی های متفاوت دیگر، جذابیت بیشتر برای شما داشته باشد. بنابراین آشپزخانه های زیادی را با یکدیگر مقایسه کنید و از ایده های متفاوتی بهره بگیرید. با ما همراه باشید تا چند نمونه از زیباترین سبک های طراحی آشپزخانه را بشناسیم.

    در رابطه با پنت هاوس چه میدانید؟

    جهت طراحی آشپزخانه و اجراء آشپزخانه با ما در تماس باشید.

    طراحی آشپزخانه ایرانی

    تقریبا هیچ سبک آشپزخانه ای از محبوبیت و ماندگاری سبک سنتی ایرانی برخوردار نیست. بنابراین، نباید از لیست ما حذف شود. این روش طراحی، سبکی و ظرافت بخصوصی دارد. آشپزخانه های منازل ایرانی، جذابیت بی نظیر خود را از طریق رنگ های پاستلی ظریف و عناصر طبیعی به دست می آورند. طراحی آشپزخانه ایرانی، از راحتی و فضایی صمیمی برخوردار است.

     این سبک، شامل تعداد زیادی لوازم جانبی، میز و پرده می‌باشد. شما همچنین می توانید با دقت بر روی جزئیات، با استفاده از قرنیزهای تزئینی و چراغ های آویزان و پارچه های سنتی، زیبایی آن را دو چندان کنید. گلدان های کوچک گیاهی روی طاقچه، زیبا به نظر می رسند. بنابراین شما، یک آشپزخانه مجهز، در قالبی سنتی و ایرانی خواهید داشت.

    در طراحی آشپزخانه ایرانی، از المان‌هایی که نشان دهنده فرهنگ اصیل ایرانی می باشد استفاده میشود.

    • طراحی آشپزخانه پنجره‌های نورگیر در آشپزخانه
    • طراحی آشپزخانه شیشه هایی با طرح های جذاب ویترای و منبت کاری
    • طراحی آشپزخانه رومیزی های طراحی سنتی ایرانی مانند بته جقه، ترمه و …
    • طراحی آشپزخانه استفاده از فرش، گلیم و جاجیم ایرانی
    • طراحی آشپزخانه کاشی کاری طرح سنتی نقوش ایرانی
    • طراحی آشپزخانه ظروف سفالی زیبا و سبدهای حصیری
    طراحی آشپزخانه ایرانی

    طراحی آشپزخانه ایرانی

    طراحی آشپزخانه کلاسیک

    طراحی آشپزخانه های کلاسیک، آشپزخانه هایی هستند که در آنها شکوه و سادگی، به زیبایی کنار هم قرار گرفته اند. در این آشپزخانه ها، کابینت های پر زرق و برق با جزئیات ساده تر پیاده سازی می شوند و ظاهری هماهنگ را ارائه می دهند. کابینت های آشپزخانه آوانگارد، که در آشپزخانه های کلاسیک استفاده می شود گاهی ورق طلا دارد و گاهی اوقات حکاکی شده است.

    در طراحی آشپزخانه کلاسیک، شما می توانید یک لوستر چشم نواز که در آشپزخانه های کلاسیک با یک فرش ساده خنثی کنید. این تعادل است که برای آشپزخانه های کلاسیک اهمیت دارد. هنگام تزئین آشپزخانه های کلاسیک می توانید از جزئیاتی به رنگ طلا استفاده کنید. می توانید از جزئیات طلایی رنگ در کابینت آشپزخانه خود به عنوان تزئین یا فقط به عنوان دسته کابینت استفاده کنید.

    طراحی آشپزخانه کلاسیک

    طراحی آشپزخانه کلاسیک

    طراحی آشپزخانه مدرن

    طراحی آشپزخانه مدرن، برای افرادی که می خواهند جلوه ساده خطوط مدرن را در فضای زندگی خود ببینند طراحی شده است، به طور کلی، آشپزخانه های مدرن، معمولا از کابینت و مبلمان صنعتی آماده ساخته می شوند.

    همچنین می توانند بنا به درخواست، به صورت کابینت های لاک دار ساخته و ارائه شوند. طراحی ویلا مدرن آشپزخانه، با طراحی های مخصوصی از قبیل: کشو گوشه، دسته های مخفی، درهای آشپزخانه براق و روشنایی زیاد، که عمدتا تحت تاثیر رنگهای روشن موجود در این سبک است، مطرح می شود.

    در کابینت آشپزخانه مدرن، میزهای گرانیتی با پالت رنگی متنوع، الگوهای زیاد و همچنین میزهای لمینت ترجیح داده می شوند. میزهای کامپوزیت یا میزهای چوبی طبیعی نیز می توانند استفاده شوند. طرح های مدرن آشپزخانه را می توان در ابعاد دلخواه و با صدها گزینه رنگی تولید کرد.

    طراحی حیاط ویلا

    جهت طراحی آشپزخانه و اجراء آشپزخانه با ما در تماس باشید.

    طراحی آشپزخانه مدرن

    طراحی آشپزخانه مدرن

    طراحی آشپزخانه کوچک

    در اصل، شما می توانید هر طراحی آشپزخانه را در هر مقدار فضایی که دارید، پیاده سازی کنید. اما برای فضا‌های کوچک، سبک مدرن گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. اگر برنامه ریزی هوشمندانه ای داشته باشید، می توانید از فضای کمی که در اختیار دارید حداکثر استفاده را ببرید.

    برای فضاهای کوچک، بهتر است آشپزخانه ای مدرن با پالت رنگی روشن پیاده سازی کنید. در این صورت آشپزخانه، بزرگتر و جادار تر به نظر می رسد. سبک مدرن به دلیل سادگی خود و استفاده کمتر از جزئیات، برای طراحی آشپزخانه کوچک، بسیار مناسب خواهد بود.

    طراحی آشپزخانه کوچک

    طراحی آشپزخانه کوچک

     

    برای آشپزخانه خود چه رنگ هایی را انتخاب کنم؟

    انتخاب رنگ نیز بستگی به خواسته های شخصی شما دارد. با این حال، مطمئن شوید که رنگ هایی که انتخاب می کنید، نه تنها با سبک آشپزخانه، بلکه با رنگ بندی سایر لوازم خانه نیز، همخوانی دارد.

    در طراحی آشپزخانه به سبک مدرن، از رنگ هایی که ذیلا اشاره شده است، استفاده می شود:

    • بنفش
    • سفید
    • سبز نعنایی
    • خاکی
    • مرجانی
    • و…

    همچنین، پالت رنگی سبک کلاسیک عبارتند از:

    • فیروزه ای
    • کبالت
    • آبی
    • سبز
    • خاکستری
    • ذغالی
    • سفید کرم

    طراحی کابینت آشپزخانه

    کابینت آشپزخانه شما چه نقشی در دکوراسیون منزل شما دارد؟ هنگام طراحی آشپزخانه، باید نقش کابینت ها را در طراحی کلی خانه در نظر بگیرید. کابینت آشپزخانه، حجم زیادی از دیوارها را اشغال می کند ومی‌توانند با سبک آشپزخانه شما هماهنگ شوند.

    کابینت های چوبی زیبایی غنی و جنس مقاومی دارند و همیشه در انواع سبک ها از محبوبیت خاصی برخوردار است. هدف اصلی طراحی کابینت آشپزخانه، باید عملکرد آن باشد.

    همچنین کابینت باید به اندازه کافی جادار باشد. در انتخاب کابینت، باید سبک دربها، انواع چوب و طراحی مورد نظر خود را در نظر بگیرید. کابینت های چشم نواز، باید با وسایل اطراف خود کنتراست داشته باشد. در این حالت، کفپوش ها، پیشخوان ها و دیوارها معمولا با هم هارمونی دارند و همین موضوع باعث می‌شود کابینت ها بیشتر جلب توجه کنند.

    انواع کابینت های پرطرفدار عبارتند از:

    • کابینت اکریلیک
    • کابینت لاک دار
    •  کابینت ممبران

    نکاتی در مورد طراحی آشپزخانه به روش صحیح

    هنگام طراحی آشپزخانه یک طرح ارگونومیک، به جنبه های زیر توجه ویژه ای داشته باشید:

    • طراحی آشپزخانه میز آشپزخانه:میز آشپزخانه باید حدود ۱۵ سانتی متر زیر بازوی شما در حالت ۹۰ درجه باشد. اجاق گاز باید کمی کوتاهتر و سینک ظرفشویی کمی بالاتر قرار گیرد.
    • طراحی آشپزخانه فاصله:برای اطمینان از وجود دامنه حرکتی کافی در آشپزخانه، باید حداقل فاصله ۱۲۰ سانتی متری، بین دو وسیله آشپزخانه حفظ شود. برای اینکه بتوانید به راحتی کار کنید، باید بین اجاق گاز و سینک ظرفشویی نیز فاصله کافی وجود داشته باشد.
    • طراحی آشپزخانه روشنایی: شما باید فضای آشپزخانه را با چراغ های مخصوص کابینت، روشن کنید.
    • طراحی آشپزخانه مسیرهایکار: آشپزخانه خود را طوری تنظیم کنید که با فرایندهای پخت و پز مطابقت داشته باشد: یخچال، سینک ظرفشویی و اجاق گاز، باید به حالت ویژه ای در آشپزخانه قرار گیرند تا بیشترین کارایی را داشته باشند. به این اصل خاص طراحی ارگونومیک آشپزخانه، مثلث کار می گویند. در ادامه، به توضیحاتی در مورد نحوه چیدمان مثلث کار خواهیم پرداخت.

    جهت طراحی آشپزخانه و اجراء آشپزخانه با ما در تماس باشید.

    مثلث آشپزخانه

    مثلث آشپزخانه

    مثلث کار آشپزخانه

    آیا تا به حال با نام “مثلث کار” برخورد کرده اید؟ اگر تا به حال نام آن را نشنیده اید، در ادامه توضیحاتی در مورد آن ارائه می دهیم. مثلث کار، مثلثی است که متشکل از اجاق گاز، سینک ظرفشویی و یخچال می باشد. بسیار مهم است که این مثلث کاری از نظر راحتی و دامنه حرکتی، کاربردی و استاندارد باشد.

    به طوری که نباید فاصله آنها از ۶ متر تجاوز کند. همانطور که از نامش پیداست؛ باید این مثلث، دارای سه ضلع شامل یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی باشد؛ به گونه ای که این سه عنصر در کنار هم، یک مثلث را تشکیل دهند.

    طراحی آشپزخانه بنابراین، اولین قانونی که به آن توجه خواهید کرد این است که این سه وسیله آشپزخانه را در کنار یکدیگر قرار ندهید. به عنوان مثال: اگر آشپزخانه ای به شکل U دارید، می توانید یخچال و اجاق گاز را روبروی یکدیگر قرار دهید و سینک ظرفشویی خود را روی بازوی دیگر قرار دهید. اگر آشپزخانه ای به شکل L دارید: می توانید سینک ظرفشویی و یخچال را در یک بازو و اجاق گاز را روی بازوی دیگر قرار دهید.

    مثلث آشپزخانه

    مثلث آشپزخانه

    طراحی مزون

    چیدمان در طراحی آشپزخانه

    بزرگترین عامل در ظهور انواع مختلف آشپزخانه ها تغییر مداوم اسکلت ساختمان است. در گذشته، ساختمانها، از یک نقشه واحد ساخته می شدند، اما امروزه ساخت اسکلتهای مختلف رواج پیدا کرده است.

    • طراحی آشپزخانه فرم L

    همانطور که در شکل می‌بینید، این فرم، یک نوع طراحی آشپزخانه است که از دو کابینت متقاطع تشکیل شده است. یکی از انواع طراحی آشپزخانه در کشور ما، که کمتر مورد پسند است.

    • طراحی آشپزخانه فرم U

    یکی از انواع آشپزخانه است که بیشتر شبیه به نوع آشپزخانه دو طرفه است. این فرم، یکی از انواع طراحی آشپزخانه است که در آن فضا روی سه دیوار قرار داده شده است. آشپزخانه های بزرگ از نوع U هنگامی که میز در وسط قرار می گیرد مفیدتر است.

     با این حال، وقتی یک میز در وسط قرار می گیرد، فرم آشپزخانه از نوع U خارج می شود و به نوع جزیره ای تبدیل می شود. در حقیقت، آشپزخانه از نوع U شبیه اکثر آشپزخانه های دیگر است و حتی می توان آن را از نوع U جدا کرد و به نوع دو طرفه یا جزیره ای تبدیل کرد.

    • طراحی آشپزخانه

      طراحی آشپزخانه

    این آشپزخانه یکی از پرکاربردترین انواع طراحی آشپزخانه است که شامل تمام عملکردهای آشپزخانه است و در امتداد یک دیوار گسترش می یابد و در آن می توانید همه چیز را از یک نقطه کنترل کنید. استفاده از آن بسیار کاربردی است.

    به طور کلی، برای آشپزخانه های باریک و طولانی ترجیح داده می شود. یکی از انواع آشپزخانه است که در گذشته بسیار مورد استفاده قرار می گرفت و هنوز هم همچنان مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که پنجره ها در طرف های باریک چیده شده اند، پیشخوان در امتداد دیوار طولانی قرار گرفته است.

    همچنین، باید به گونه ای چیده شود که امکان قرار دادن کابینت های پیشخوان که در سراسر پیشخوان در عمق تقریبی ۳۵ سانتی متر ادامه می یابد، فراهم شود. مهمترین عیب آشپزخانه های نوع راهرو یا تک ردیفی، این است که استفاده از میز ناهار خوری به دلیل عرض کم آن، اندکی مشکل است. در خانواده های بزرگ، خوردن صبحانه با هم در چنین آشپزخانه ها تقریبا غیرممکن است.

    • نوع آشپزخانه دو طرفه

    این روش، یک نوع طراحی آشپزخانه است که از دو میز کار ساخته ایجاد شده است. عرض آشپزخانه از نظر کاربردی نباید کمتر از ۲۲۰ سانتی متر و بیش از ۳۰۰ سانتی متر باشد. پنجره ها نیز باید در دو طرف قرار داشته باشند. هنگام ورود به آشپزخانه، این حس ایجاد می شود که از راهرویی عبور می کنید.

    • آشپزخانه نوع جزیره

    می توان گفت که آشپزخانه ای است که تقریبا همه دوست دارند آن را داشته باشند. این یک نوع آشپزخانه است که ظاهر بسیار شیکی دارد، اما به مساحت بسیار وسیعی نیاز دارد. اگر فضای آشپزخانه کوچک است، می توان از جزیره آشپزخانه تاشو و قابل حمل نیز استفاده کرد.

     بنابراین، می توانید واحد جزیره را در موقعیت دلخواه در محل مورد نظر قرار دهید. همانطور که از کلمه “جزیره” قابل درک است، میز ناهار خوری درست در وسط قرار دارد. این میز ناهار خوری فضایی بسیار کاربردی است.

    در صورت تمایل، اتاق مطالعه نیز می تواند به یک میز ناهار خوری تبدیل شود. علاوه بر این، یک فضای ذخیره سازی بزرگ می تواند به لطف کشو های موجود در قسمت پایین میز ایجاد شود. به طور خلاصه، این فرم، یکی از انواع طراحی آشپزخانه است که همه دوست دارند آن را داشته باشند.

    • آشپزخانه نوع شبه جزیره

    آشپزخانه از نوع شبه جزیره زمانی شکل می گیرد که قسمتی از میز آشپزخانه از دیوار جدا شده و به شبه جزیره تبدیل شود. این به معنای واقعی کلمه آشپزخانه از نوع جزیره ای است که به دو قسمت تقسیم شده است. مهمترین عامل در انتخاب این نوع آشپزخانه، کمبود فضا برای آشپزخانه از نوع جزیره ای است. اگرچه کوچکتر از نوع جزیره است، اما ویژگی های عملکردی آنها مشابه یکدیگر است.

     مهمترین دلیل طراحی آشپزخانه از نوع شبه جزیره این است که آشپزخانه از نوع جزیره ای بسیار محبوب است و کاربرانی که فضای کافی برای پیاده سازی آشپزخانه جزیره ای ندارند، از مدل مشابه آن، یعنی نوع شبه جزیره استفاده می کنند. این نوع آشپزخانه ای است که اغلب در آپارتمان ها استفاده می شود.

    از لحاظ کاربردی، طراحی آشپزخانه به سبک جزیره ای، بهترین طراحی آشپزخانه محسوب می‌شود.

    شما میتوانید با مراجعه به یک طراح دکوراسیون حرفه ای، بیشترین استفاده ممکن را از کمترین فضاها داشته باشید. علاوه بر این طراحی اصولی و حرفه ای آشپزخانه می‌تواند زیبایی آشپزخانه شما را دو چندان کند.

    جهت طراحی آشپزخانه و اجراء آشپزخانه با ما در تماس باشید.

     

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.