به گزارش تبلیغات دکوراسیون : آینده بهداشت و درمان معماری درمانی اصطلاح معماری درمانی شامل طراحی بیمار محور است که در آن رویکرد معماری اثر درمانی دارد. امروز می خواهیم در مورد اینکه سبک معماری درمانی چه تاثیری بر بیماران دارد صحبت کنیم. معماران غالباً برای بهبود عملکرد افراد از طریق فضاهای طراحی به جستجو می پردازند و مجبورند در محیطهای اجتماعی ، روانشناختی و فیزیکی تجزیه و تحلیل دقیق انجام دهند. اگر این مسئله از نظر سلامتی خطرات باشد ، یک طراحی خوب معماری ، طراحی دکوراسیون و منظره می تواند استرس را کاهش دهد.
افراد با مدرک پزشکی و معماری یا معماران ، مهندسان ، طراحان داخلی ، طراحان منظره برای سلامت جسمی و روحی بیماران از اتاق بیمار تا باغ کار می کنند.
در اینجا روش هایی برای استفاده از معماری درمانی وجود دارد:
اول از همه ، اهمیت استرس باید با در نظر گرفتن یک محیط پر سر و صدا بیان شود ، آلودگی بصری ، بوی بد پزشکی ، آینده بهداشت و درمان | معماری درمانی محیط شلوغ و شلوغ می تواند تأثیر منفی بر بیمارانی داشته باشد که در آنها سعی می شود از راه های مختلف استرس محیطی کاهش یابد. معماری درمانی
در عوض ، ضد اتاق که در آن بیماران در زمان انتظار راحت خواهند بود ، یک اثر هنری مورد استفاده در محیط می تواند جلوه ای آرام و آرام داشته باشد. به عنوان مثال ، اتاق کارکنان باید از نظر صوتی از اتاقهایی که بیماران در آن اقامت دارند جدا شود ، ساخت ویلا تا بیماران مزاحم نشوند یا کیفیت خواب آنها تحت تأثیر قرار نگیرد و همچنین عواقب منفی دیگری رخ ندهد. بنابراین ، بسیار مهم است که اتاق ها باید از مسائل مربوط به صدا و عایق جدا شوند. با این حال ، نور برای زندگی ما از اهمیت حیاتی برخوردار است. ضرب المثلی وجود دارد که همه می دانیم. یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد در حالی که نور طبیعی برای افرادی که دارای اختلالات روانی هستند نیز به همین ترتیب انجام می شود.
در واقع ، نور روز طبیعی ، که به جای یک محیط تاریک مطلق مورد استفاده قرار می گیرد ، عاملی است که بر خلق و خو تأثیر مثبت می گذارد و حتی بر تولید هورمون نیز تأثیر دارد. با این حال ، به جای یک ساختمان چند جداره ، ساختمانهای دارای پنجره هایی که محیط خارج یا جایی که نور طبیعی وارد می شود را باید ترجیح دهند. همچنین استفاده از رنگ مناسب استرس را به سطح پایین تری کاهش می دهد. برخی از رنگ ها مردم را به هیجان آورده و باعث می شوند که حرکت کنند در حالی که برخی به آنها آرامش و استراحت می دهد. از این رو ، طراحان از قدرت رنگ ها استفاده می کنند.
دید اتاق های بیمار نسبت به طبیعت و فرصت دسترسی به محیط های سرسبز نتیجه مثبتی خواهد داشت. مناطق مراقبه و عبادت را می توان به منظور ایجاد فضای احساس امنیت با آرامش کامل به برنامه اضافه کرد. دالانی که به بیماران امکان پیاده روی ، موسیقی آرام بخش پخش شده به صورت زنده و فضای وسیع در فضاهای عمومی را می دهد و تأثیر مثبت ایجاد می کند. از طرف دیگر ، بیماران یا خانواده های آنها ممکن است به نوعی به چراغ شب ، چراغ مطالعه یا نشانه های دیداری واضح برای انجام برخی فعالیت ها در اتاق یا فضای ذخیره سازی / کمد برای وسایل خود احتیاج داشته باشند. به طوری که بیمار یا بستگانشان باید با علائم مناسب هدایت شوند و راحتی آنها نیز تأمین شود. اگر ما در مورد معماری بیمارستان های آینده صحبت می کنیم ، ساختمان و طراحی آن باید شامل عناصر معماری درمانی باشد.
با این حال ، با شروع از مدیران پروژه ، معماران ، مهندسان و طراحان وظیفه مهمی را بر عهده دارند. خلق و خوی جو می تواند باعث تغییر مثبت در درک و خلق و خوی فرد با استفاده از فضا شود. یک طراحی باغ با پانوراماهای زیبا و برخی نماها باعث کاهش سطح استرس بیمار شده و آنها را آرام می کند. اگر ساختمان با هم سازگار یا در طبیعت باشد ، انتخاب مواد طبیعی و اکولوژیکی محیط را مطلوب تر می کند. در نتیجه ، به نظر می رسد که معماری درمانی تأثیر قابل توجهی در امکانات بهداشتی آینده دارد.
ما می توانیم به عنوان یک متخصص ، با طراحی های معماری به سلامتی شما کمک کنیم که با ایجاد ساختارهای معماری ، عناصر دکوراسیون و منظره متناسب با هدف آنها ، از آسیب دیدگی ساختار فیزیکی و بیولوژیکی بیمار کاسته و از قدرت درمانی معماری درمانی بهره مند می شود. استفاده از عناصر کاهش دهنده تنش. به عنوان طراحی داخلی ، ما می دانیم که هر انسانی که با ما کار می کند ارزشمند است ، طراحی آپارتمان بنابراین ما با طراحی داخلی منحصر به فرد خود با رویکردهای آگاهانه در کنار شما هستیم که از سلامت مشتریان ما محافظت می کند و نتیجه مثبتی بر سلامت روان خواهد داشت .
با پیشرفت فناوری و علوم پزشکی، مفهوم بهداشت و درمان به شکلهای متنوعی تغییر کرده است. یکی از رویکردهای نوین در این زمینه، معماری درمانی است که به عنوان یک روش جدید برای بهبود سلامت و رفاه افراد مطرح شده است. معماری درمانی اصول و طراحیهای معماری را به سمت ارتقاء سلامت و بهبود حالت روانی و جسمی افراد هدایت میکند. این رویکرد بر این باور است که محیطهای فیزیکی میتوانند تأثیر گذاری بسزایی بر روان و بدن انسان داشته باشند و با توجه به این مفهوم، معماری درمانی تلاش میکند تا محیطهای درمانی و بهداشتی مناسب برای افراد فراهم کند.
در آینده، احتمالاً معماری درمانی به عنوان یک رویکرد برجسته در زمینه بهداشت و درمان شناخته خواهد شد. این رویکرد میتواند در ایجاد مراکز درمانی و بهداشتی، بیمارستانها، مراکز روان درمانی و حتی مکانهای عمومی مانند پارکها و فضاهای شهری بهرهوری بیشتری ایجاد کند. با توجه به اینکه محیط زیست و فضاهای شهری بر روی سلامت افراد تأثیر زیادی دارند، معماری درمانی میتواند بهبودی قابل توجهی در کیفیت زندگی افراد و رفاه جامعه بهصورت کلی به همراه داشته باشد. از این رو، گسترش مفهوم معماری درمانی و استفاده از طراحیهای معماری مناسب در مکانهای مختلف، میتواند به دستاوردهای بزرگی در زمینه بهداشت و درمان منجر شود.