×

معرفی تری دی پنل + قیمت تری دی پنل + معایب 3d پانل

  • کد نوشته: 16003
  • ۱۴۰۱/۰۴/۱۲
  • دیدگاه‌ها برای معرفی تری دی پنل + قیمت تری دی پنل + معایب 3d پانل بسته هستند
  • معرفی تری دی پنل به گزارش طراحی رومی : نقشه ساختمان تردی پنل تهیه و قالب که با یونولیت و میلگرد تهیه شده آماده شده و روی زمین پیاده و شاقول شده و بصورت کامل یتون ریزی میکردد و برای هر ۱۰۰ متر ۱۲ روز سفتکاری انجام میگردد در این تکنیک هیچ آجر و بلوک استفاده نمیشود […]

    معرفی تری دی پنل + قیمت تری دی پنل + معایب 3d پانل

    معرفی تری دی پنل

    1. به گزارش طراحی رومینقشه ساختمان تردی پنل تهیه و قالب که با یونولیت و میلگرد تهیه شده آماده شده و روی زمین پیاده و شاقول شده و بصورت کامل یتون ریزی میکردد و برای هر ۱۰۰ متر ۱۲ روز سفتکاری انجام میگردد
      در این تکنیک هیچ آجر و بلوک استفاده نمیشود و ضد زلزله میباشد
    2. ساخت‌وساز انبوه مسکن در قرن اخیر، بنا بر شرایط زمانی و مکانی در بسیاری از کشورهای دنیا تجربه شده یا در حال تجربه شدن است.
    3. بعد از جنگ جهانی دوم در کشورهای صنعتی و پیشرفتۀ دنیا، به‌ویژه در اروپا و پس از آن در کشورهای در حال‌ توسعه به علت روند روبه‌رشد جمعیت، نیاز به انبوه‌سازی مسکن به صورت جدی احساس شده است. بر این اساس و با توجه به تجربیات قبلی، استفاده از روش‌های صنعتی ساختمان‌سازی، تنها راه حل ممکن است. ابداع روش‌های صنعتی ساختمان‌سازی در اواسط قرن بیستم آغاز و هم‌اکنون منجر به شکوفایی روش‌های اجرایی متعددی شده است.
    4. طی سال‌های اخیر، علاوه بر تفکر مسکن به ‌عنوان یک سر پناه محکم و بادوام، برنامه‌ریزان و مجریان پروژه‌های کلان ساخت‌وساز به نکات دیگری نیز توجه دقیق کرده‌اند؛ نکاتی نظیر مسائل زیست‌محیطی، آسایش ساکنان در استفاده از مسکن، قابلیت بازیافت اجزای ساختمان و صرفه‌جویی در مصرف انرژی.
    5. سیستم از جدیدترین روش‌های ساخت‌وساز در دنیاست که نکات یادشده را دربرمی‌گیرد. اولین سیستم ICF پانلی در دنیاست. نما رومی در این روش از ترکیب بتن‌آرمه به‌ عنوان عضو باربر و صفحات پلی استایرن به‌عنوان قالب در حین عملیات ساخت و به عنوان عایق حرارتی پس از تکمیل ساختمان در سقف و دیوار استفاده می‌شود. علاوه بر عضو باربر بتن‌آرمه، پارتیشن‌های بسیار سبک در نما به عنوان تیغۀ داخلی نیز تکنولوژی مذکور توسط شرکت فرآورده‌های پیشرفتۀ ساختمانی وارد ایران شده و بر اساس مقررات ملی ساختمان و سایر آیین‌نامه‌های ساختمانی کشور، تردی پنل موفق به اخذ گواهی‌نامه‌های فنی از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن شده و به عضویت انجمن بهینه‌سازی مصرف انرژی درآمده است.
    6. با استفاده از این سیستم، علاوه بر ایران که بیش از ۸۰۰۰ واحد مسکونی، تجاری، اداری، درمانی، آموزشی و گردشگری در آن ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده است، در کشورهای متعددی در دنیا نظیر آلمان، ایرلند، سوئیس، فرانسه، ایتالیا، لیتوانی، روسیه، کانادا، آمریکا، دومینیکن، مکزیک، امارات متحدۀ عربی، بحرین و عربستان نیز از این سیستم استفاده شده و عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده است.
    7. مزایای سیستم‌های ساختمانی
    8. § سرعت بسیار بالا در اجرا: برای هر مترمربع سقف، حدود ۲/۱ نفر ساعت کارگر و برای دیوار ۴/۱ نفر ساعت کارگر لازم است؛ به طوری که با برنامه‌ریزی اجرایی صحیح درکارگاه، می‌توان هر طبقه را به‌راحتی در حدود ۱۰ روز اجرا کرد.
    9. § افزایش عمرمفید ساختمان: به دلیل خاصیت ناتراوایی پلی استایرن که مانع از نفوذ رطوبت و املاح خورنده به داخل بتون می‌شود.
    10. § عدم محدودیت در تعداد طبقات: با این سیستم بر طبق آیین‌نامۀ ۲۸۰۰ زلزلۀ ایران، تا ۱۵ طبقه را می‌توان بدون استفاده از قاب سازه‌ای، طراحی و اجرا کرد.
    11. § کاهش وزن بار مردۀ ساختمان
    12. § مقاومت در برابر نیروهای جانبی باد و زلزله
    13. § صرفه‌جویی در مصرف انرژی: به دلیل وجود پلی استایرن در سقف، دیوار و پارتیشن.
    14. § عایق‌سازی صوتی و حرارتی ساختمان به صورت هم‌زمان: به دلیل عملکرد پانل‌های فشرده پلی استایرن (EPS) به عنوان قالب بتون‌ریزی در هنگام ساخت و ماندگاری پس از ساخت به عنوان عایق حرارتی و صوتی دائمی.
    15. § قابلیت تلفیق با سیستم‌های سازه‌ای دیگر (بتونی یا فلزی)
    16. § حمل و نقل آسان و صرفه‌جویی در هزینه‌ها به علت وزن ناچیز قطعات
    17. معرفی محصولات :
    18. § دیوارهای باربر: این سیستم از دولایه پلی استایرن به عرض ۱۲۰ سانتی‌متر تشکیل شده است که فاصلۀ بین دو پانل با تغییر طول بلت‌ها می‌تواند تا ۳۵ سانتی‌متر افزایش پیدا کند. میلگردهای قائم دیوار با قطر ۸ تا ۱۲ میلی‌متر در کارخانه به همراه بلت‌های نگهدارنده در دیوار قرار می‌گیرد و پس از نصب در جای خود مطابق پلان طراحی بتون‌ریزی می‌شوند.
    19. § پانل‌های سقفی:در عرض ۶۰ سانتی‌متر و در ضخامت ۲۰ تا ۳۲ سانتی‌متر و طول دلخواه تولید می‌شوند. در قسمت درون این قطعه دو عدد پروفیل از ورق خم‌شده به شکل ناودانی وجود دارد که هنگام نصب و ساخت، برای بارهای وارده مقاومت نسبی به سیستم می‌دهد.
    20. § دیوارهای پارتیشن: از جنس پلی استایرن به عرض ۶۰ سانتی‌متر و با ضخامت ۶ تا ۲۰ سانتی‌متر و در ارتفاع دلخواه تولید می‌شود. برای استفاده از سیستم پارتیشن در دیوارهای داخلی از پانل‌هایی با مقطع ۸ تا ۱۲ سانتی‌متر استفاده می‌شود. برای استفاده از سیستم پارتیشن در دیوارهای خارجی (نما) نیز از پانل‌هایی با مقطع ۱۲ تا ۱۶ سانتی‌متر استفاده می‌شود.

    پانل سه بعدی

    مقدمه :

     دهها سال است که صنعت ساختمان سازی در کشورهای پیشرفته از حالت سنتی خارج و روند صنعتی به خود گرفته است، از تبعات این تحول ویژگی‌هایی همچون سبکی، مقاومت، یکپارچگی، عایق بودن، سرعت در نصب، سهولت در اجرا و …. است که فرایند تولید استاندارد و ایمن را کامل می‌کند.

    کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی خاص و بالاخص قرار داشتن اکثر نقاط آن در مسیر کمربند زلزله خیز جهانی و کمبود شدید مسکن، به واسطه رشد روزان افزون جمعیت کشور و جوان بودن بافت جمعیت ایران، تردی پنل نیازمند این تحول است تا از مصالح بهینه شده و از سیستم صنعتی تولید مسکن استفاده شود. در دنباله مطلب به یکی از تولیدات ساختمانی مناسب برای ساخت و ساز صنعتی اشاره می‌شود.

    بیش از ۴۰ سال است که استفاده از پانل‌های سه بعدی در کشورهای صنعتی متداول گردیده  است. استفاده از این گونه پانل‌ها در دهه ۵۰ در ایران نیز مطرح گردید که به دلائلی تا اواسط دهه ۷۰ پیشرفت زیادی نداشته است. اما اخیراً توجه زیادی به آن شده و سازمان محترم زمین و مسکن‌ هم در سال‌های ۸۰ و ۱۳۸۱ با انتشار دو جلد دفترچه راهنما و مشخصات فنی پانل‌های سه بعدی، در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است.

    پانل سه بعدی چیست؟

    پانل سه بعدی یک المان پیش ساخته متشکل از یک هسته عایق پلی استایون قرار گرفته بین دو شبکه ساخته شده از مفتول و اعضای خرپایی نظری که دو شبکه فلزی را به طور مناسبی به هم وصل می‌کند.

    مشخصات فنی پانل:

    شبکه استاندارد از مفتول شماره ۵/۲ تا ۵/۳ میلی‌متر تا حداکثر ۸ میلی‌متر می‌باشد که با چشمه‌های ۵× ۵ سانتیمتر ساخته می‌شود. پوش بتن از حداقل ۳ سانتیمتر تا ۵/۵ سانتیمتر می‌باشد که با توجه به باربر بودن دیوارها متفاوت می‌باشد.

    ابعاد استاندارد پانل‌ها به عرض ۲۰۰/۱ متر و ارتفاع ۷۰/۲ به بالا ساخته می‌شود که بسته به مورد استفاده قابل تفسیر می‌باشد بتن پاشیده روی پانل‌ها به مقاومت حداقل mpa20 برای پانل‌هلی باربر و mpa15 برای دیوارهای غیر باربر استفاده می‌شود. مفتول مورد استفاده با مقاومت کششی kg/cm۲ 4000 برای پانل‌های باربرو kg/cm۲ 3000 برای پانل‌های غیر باربر می‌باشد عایق استفاده شده از نوع پلی‌استایون (یونولیت) منبسط شده با دانستیه تشکیل شده که حداکثر شاخص گسترش شعله ۲۵ و حداکثر شاخص گسترش دود آن ۴۵۰ می‌باشد.

    دلایل استحکام دیوارهای سه بعدی:

    استحکام دیوارهای سه بعدی ناشی از خرپای موربی است که از طریق جوش از هر دو طرف به مشی محکم گردیده و امکان انتقال نیروهای وارده را به صورت عملی به هر طرف میسر می‌سازد.

    ویژگی‌های منحصربه فرد دیوارهای سه بعدی، استحکام بی نظیر آن است که در نتیجه طراحی مناسب سیستم سه بعذی در تحمل وزن و عملکرد صحیح نقطه جوش‌ها در شبکه از طریق خرپاهای کشیده شده که کاملاً از هر نقطه به نقطه بعدی جوش شده و تعداد زیاد نقاط جوش بین هر دو خرپا و مش باعث تقویت شبکه گردیده است.

    استحکام دیوارهای سه بعدی امکان عملیات نصب را آسان می‌نماید زیرا:

    ۱-    خم شدن و شکستن دیوارها رخ نمی‌دهد.

    ۲-   برای حفظ دیوارها در وضعیت مورد نظر نیروی زیادی لازم  است.

    ۳-  نصب درب و پنجره‌ها آسان می‌باشد.

    ۴-  نصب وسایل مورد نیاز از تشکیل لوله‌های آب و برق و غیره ساده و سریع می‌باشد.

    انواع پانل‌های سه بعدی دیواری:

    ۱-    پانل دیواری باربر

    ۲-   پانل دیواری غیر باربر

    پانل‌های دیواری باربر را در دیواره‌ سوله‌ها و ساختمان‌های صنعتی، دیوارهای محوطه، ساختمان‌های بدون استفاده از سازه فلزی یا بتن آرمه (که معمولاً یک یا دو طبقه و عمدتاً در انبوه سازی‌ها می‌باشد) و… استفاده می‌نمایند.

    پانل‌های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمان‌هایی که دارای سازه (اسکلت) فلزی یا بتنی هستند، اجرا می‌نمایند و به دلیل سبک و عایق بودن و… در برج‌ها بسیار کاربرد دارد.

    پانل‌های سه بعدی سقفی:

    عرض پانل‌های سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر است و ضخامت عایق پلی استایرن بکار رفته ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر، تردی پنل سقف‌ها به صورت تیرچه و پانل اجرا می‌شود. ضخامت بتن روی پانل سقف، ۵ تا ۷ سانتیمتر می‌باشد و دیگر جزئیات طبق نقشه‌های محاسباتی مربوطه خواهد بود.

    مزایای پانل‌های سه بعدی

    پانل‌های سه بعدی با استفاده از نوع نسوز عایق پلی استایرن (یا کندسوز) خواص مفید بسیاری دارند که فهرست‌وار به تعدادی از آنها اشاره می‌شود؛

    ۱-    وزن کم

    ۲-   عایق حرارتی و صوتی مناسب (گرمایشی، سرمایشی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد)

    ۳-  استحکام و یکپارچگی مطلوب

    ۴-  سرعت در نصب به میزان حدود ۵۰%

    ۵-   شکل‌پذیری مناسب

    ۶-   مقاوم در برابر زلزله و فشار باد (تا ۴۰۰ کیلومتر در ساعت)

    ۷-  اتصال خوب

    ۸-  انبار داری مناسب

    ۹-   اشغال فضای کم در زیربنای مفیذ ساختمان

    ۱۰-      حمل و نقل آسان

    ۱۱-      عدم نیاز به نعل درگاه و وال پست

    ۱۲-     استفاده از نیروی انسانی کمتر

    ۱۳-     ایمنی

    ۱۴-     قیمت بسیار مناسب

    ۱۵-     ایجاد تسهیلات در لوله‌کشی تأسیسات

    • وزن یک متر مربع سقف تیرچه و پانل حداقل ۱۰۰ کیلوگرم کمتر از وزن سقف تیرچه و بلوک سفالی است.
    • وزن یک متر مربع دیوار سفال ۲۰ سانتی با دو طرف ملات ماسه سیمان ۳ سانتی حدود ۳۲۰ کیلوگرم است در حالی که وزن دیوار پانلی با دو طرف بتن ۳ سانتی حدود ۱۴۰ کیلوگرم است.
    • فضای مفید قابل استفاده در بناهای پانل سه بعدی بین ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر از بناهای اجرا شده با سفال یا بلوک می‌باشد.
    • به دلیل ایجاد حداقل ۳ سانتیمتر بتن ریزدانه در دو روی پانل، آن را می‌توان غیر قابل اشتغال در نظر گرفت و گسترش شعله در داخل و خارج پانل رخ نمی‌دهد. مضافاً اینکه مقاومت حداقلی (در برابر آتش) برابر با ۵۰ دقیقه برای سازه پانلی در نظر گرفت.

    ضد حریق بودن پانل چه مقدار است؟

    مقاومت پانل در برابر آتش به اندازه شبکه سیمی و ضخامت بتن بستگی دارد. تردی پنل مدل پانل بر اساس کد Astm- E84 مورد آزمایش قرار گرفت. نتیجه آزمایش بدین شرح بود که پانل به ضخامت ۵/۲ اینچ و روکاری در هر طرف ۵/۱ اینچ در هر طرف ۵/۱ ساعت دوام داشت و پانل خارجی به ضخامت ۵/۲ و روکاری ۲ اینچ در هر طرف ساعت دوام داشت.

    هر چقدر بتن در هر طرف بیشتر باشد مقاومت در برابر حریق نیز افزایش می‌یابد ولی هسته به هیچ عنوان نمی‌سوزد.

    عوامل اندازه‌گیری عایق بودن پانل سه بعدی چیست؟

    R-Value میزان مقاومت مواد در برابر جذب گرما است، هر چه مقدار پانل‌ها بیشتر باشد مقدار مقاومت در برابر گرما نیز بیشتر است. در هر شرایط جوی این میزان تغییرات بر اساس تراکم هسته پلی استایرن و ضخامت روکاری به کار رفته این مقدار تغییر می‌کند.

    ضریب هدایت حرارتی مصالح
    ۳۵/۰ اندود گچ
    ۱۵/۱ شات کریت
    ۰۳۸/۰ فوم پلی استایرن
    ۵/۳ سنگ نما (گرانیت)
    ۱/۹ هوای سطح داخلی دیوار
    ۷/۱۶ هوای سطح خارجی دیوار
    ضریب هدایت حرارتی مصالح
    ۳۵/۰ اندود گچ و خاک و گچ
    ۱۵/۰ آجرسفال
    ۱۵/۱ اندود ماسه سیمان
    ۵/۳ سنگ نما (گرانیت)
    ۱/۹ هوای سطح داخلی دیوار
    ۷/۱۶ هوای سطح خارجی دیوار

    انتقال صوت (STC) چیست؟

    کاهش مقدار انتقال صوت انی پانل فوق‌العاده است که ضریب شاخص برابر است با:

    ۴۳۵۲/۴۸ از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف ۳ سانتیمتر بتن

    ۴۳۵۲/۴۸ از C(0/1304 x38)+43/48 (4/9552)+43/48 = STC = هر طرف ۴ سانتیمتر بتن

    محاسبه شده از PCI از پیش قالبریزی شده.

    دوام پانل سه بعدی در برابر زمین لرزه و طوفان چطور است؟

    این دیوارها در ساختمان‌هایی در سواحل شرقی کاریبان و خلیج مکزیک و آمریکا بسیار بکار رفته‌اند در مقابل طوفان‌های شدید استقامت خوبی از خود نشان داده‌اند.

    در آزمایشگاه در برابر وزش ۴۰۰ کیلومتر در ساعت دوام آورده‌اند. همچنین در مورد زلزله‌های وحشتناک کالیفرنیا نیز که به شدت ۵/۶ و ۹/۶ رخ داده است، این پانل‌ها دوام خود را ثابت نموده‌اند و تمامی این ساختمان‌ها بدون کوچکترین ترک بر جای مانده‌اند.

     نحوه اجرا سیستم 3D

    الف) ساختمان‌های ویلایی و مسکونی تا دو طبقه

    پی: در جاهایی که پانل های دیواری باربر می‌باشند دتایل پیوست شناژ افقی ریخته می‌شود و در محل تقاطع دیوارهای باربر استفاده از شناژ قائم طبق دتایل الزامیست (دستورالعمل سازمان ملی زمین و مسکن وزارت مسکن و شهر سازی).

    نصب دیوارها:  بعد از اجرای پی پانل‌های دیوار با میلگردهای انتظار جاگذاری شده در پی متصل می‌گردند. پس از اتصال با مهار کردن دیوارها بوسیله پشت بند دیوارها شاقول و تراز می‌گردند.

    جا گذاری درب و پنجره

    پس از این مرحله مکان درب و پنجره‌ها علامت زده و با بریدین مش و پلی استایرن جای درب و پنجره مشخص می‌گردد البته می‌توان از قبل نیز هنگام نصب پانل پیش بینی درب و پنجره را نمود.

    نصب لوله‌های تأسیساتی:

    بعد از جاگذاری درب و پنجره‌ها لوله‌های برق و مکانیک توسط گروه تأسیساتی کار گذاشته می‌شود برای عبور لوله‌ها باید لوله‌ها از پشت شبکه مش عبور داده شود.

    عملیات بتن پاشی (شاتکریت)

    پس از اتمام عملیات لوله‌کشی با شیشه‌گیری دیوارها آماده بتن پاشی می‌باشد تردی پنل عملیات بتن پاشی باید به صورت تر انجام شود دستگاهای بتن می‌تواند بصورت نیمه اتومات و تمام اتومات استفاده شود.

    مرحله بتن پاشی دیوارهای تا یک سوم ارتفاع دیوار انجام می‌شود. سپس آماده نصب پان‌های سقفی می‌گردد.

    پوشش کف‌ها و بام

    پس از این که بتن پاشی انجام شد (می‌تاون پانل‌های سقفی را قبل از بتن پاشی دیوارها نیز انجام داد) نصب پانل‌های سقفی انجام می‌شود. پس از نصب پان‌ها با شمع بندی سقف آماده بتن ریزی می‌گردد.

    قسمت یک سوم بالایی دیوارها با قسمت زیر سقف با یکدیگر بتن پاشی می‌شود تا این مرحله حدود ۸۰% سقف کاری انجام شد و می‌توان بلافاصله عملیات نازک کاری ساختمان را انجام داد.

    میلگردهای انتظار

    ابتدا میلگردهای انتظار به اندازهای لازم بریده می‌شود سپس در مکان‌های لازم در ساختمان‌های فلزی جوش شده و در ساختمان‌های بتنی در سوراخ‌هایی که قبلاً توسط مته‌های هیلتی ایجاد قرار داده می‌شود.

    نصب پانل

    بعد از نصب میلگردهاب انتظار، پانل‌ها به میلگردها متصل شده و توسط سیم آرماتوربندی محکم می‌گردند.

    برش مکان‌های درب و پنجره

    پس از نصب پانل‌ها جای درب و پنجره مطابق نقشه‌های معماری علامت زده می‌شود و بعد ار برش مفتول‌ها و پلی‌استایرن مش‌های تقویت لازم اضافه می‌شود.

    عملیات تأسیساتی و شاتکریت نیز مطابق آنچه در ساختمان‌های ویلایی شرح داده شده انجام می‌گیرد.

    لوله‌کشی سرد و گرم لوله‌های برق این پانل چقدر است؟

    با آوردن هسته پلی‌استر مجرایی ایجاد می‌شود که برای لوله‌کشی‌ها و برق کشی‌ها مکان مناسبی است.

    بعد از، جاگذاری لوله‌ها پوشیده از ملات سیمان می‌شوند که با این روش از خوردگی و پوسیدگی لوله‌ها نیز جلوگیری می‌شود.

    درب و پنجره‌ها چگونه نصب می‌شود؟

    اندازه درب و پنجره در داخل پانل بریده می‌شود و برای اینکه چارچوب در داخل هسته پلی‌استر محکم شود دور تا دور آن را بتن‌ریزی شده و با شاخکهای کارگذاری شده درگیر می‌شود. یا با کارگذاردن چارچوب فلزی، پنجره‌ای بعداً روی آن نصب می‌گردد.

    موارد استفاده از پانل‌های سه بعدی دیواری و سقفی

    • ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا
    • ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه
    • ایجاد ساختمان بدون استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه جدا: سازه‌های ساخته شده با پانل‌های مورد نظر مجموعه‌ای از پانل‌های دیواری باربر و سقفی به همراه کلاف‌های افقی و عمودی، تشکیل دهنده سیستم باربر ثقلی و جانبی این نوع ساختمانها می‌باشد تردی پنل که بعد از بتن پاشی روی دیوارها و بتن‌ریزی روی سقف، مجموعه پانل‌ها به صورت جعبه درآمده بطوریکه این گونه ساختمان ها را در گروه TYPEBOX معرفی می‌نمایند.

    با توجه به این که سیستم سه بعدی در واقع متشکل از دیوارها و سقف‌های بتنی عمود به یکدیگر می‌باشد لذا صلیب جانبی آن در مقایسه با قاب‌های خمشی بسیار بالاتر می‌باشد.

    از مزایای ساختمان‌های ساخته شده با پانل‌های سه بعدی 3D در مقایسه با ساختمان‌های با اسکت فلزی یا بتن آرمه، متصل بودن تمامی دیوارها و سقف به یکدیگر می‌باشد.

    • ایجاد ساختمان با استفاده از سازه فلزی و یا بتن آرمه: در این سیستم پس از اجرای اسکلت فلزی یا بتن آرمه ابتدا سقف‌ها بر اساس نقشه‌های اجرایی مربوطه اجرا می‌گردد، سپس جهت اجرای دیوارها با اتصال میلگرد نمره ۸ یا ۱۰ طبق جزئیات اجرایی به دور تا دور قاب‌ها یا محل اتصال دیوار با سازه ساختمان، پانل دیواری با سیم آرماتوربندی به میلگردهای اتصال، پس از ترازو و شاقولی کردن، محکم بسته می‌شوند و پس از ارجای لوله‌کشی‌های تأسیساتی با بتن ریزدانه به ضخامت حدود ۳ سانتی‌متر بتن پاشی می‌گردد. در این سیستم دیوارها غیر باربر می‌باشد.

    پانل سه بعدی با چه استانداردهایی مطابقت دارد؟

    این پانل منطبق است با کدهای (CABO یک و دو) از خانواده کدهای Develing (گزارش شماره‌های NER- 454) مورخ ۱۹/۱/۹۳ مطابق با مفاد SBCCI, ICBO, BOCA استانداردهای ساختمان سازی و HVD تحت کد SEB= 1120- CAB9 شورای شرکت‌های ساختمان سازی آمریکایی ICBO کنفرانس بین‌المللی شرکت‌های ساختمان سازی و SBCCI کنگره بین‌المللی کد ساختمان سازی جنوبی و HUD توسعه خانه سازی شهری و ASI- 310, ASTM- E48 معاونت فنی و اجرایی سازمان ملی زمین و مسکن وزارت مسکن و شهرسازی سال ۱۳۸۰.

    استانداردهای مورد استفاده در صنعت پیش ساخته سبک (3D PANELS)

    ۱-    آئین نامه ایران (آبا)

    ۲-   آئین نامه ۲۸۰۰ زلزله

    ۳-   آیین نامه‌های ASTM

    ۴-   آیین نامه‌های ACI

    ۵-   استانداردهای دت ۲۰۱ و ۲۰۳ سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای سنگ دانه‌ها – دفتر امور فنی

    ۶-   دستورالعمل‌های ارجایی سازه‌های بتن آرمه

    ۷-   پتانسیل گرمای پلی استایرن NFPIA 256

    ۸-   آیین نامه اجرایی ارزیابی کیفیت Application Code

    ۹-    آیین نامه ساختمانی BOCA

    ۱۰-      آیین نامه استاندارد ساختمانی

    ۱۱-      آیین نامه ساختمانی UBS

    ۱۲-     آیین نامه اتحاد ارزیابی ملی آمریکا nes (January 1998)

    ۱۳-     نتایج تست‌های مقاومت در برابر زلزله Report of Earthquake Resistant Test of Model of ( Nov 1997 Evg- 3D peroject)

    ۱۴-     تست‌های فشاری و خمشی دانشگاه Graz Technical University مراجع ۸۵/۴۷/۴۶ و ۸۵/۳۴۳/ ۵۶

    ۱۵-     هند بوک مهندسی سازه، آنالیز سازه‌ای پانل‌های دیواری، Insteel  و تأیید شده توسط Lesine Martin در فوریه ۱۹۹۱.

    ۱۶-     State of The Art Of Precast / Prestressed Sbndewich Wall Panels (PCI Committee)

     ساختمان های با ساختار پانل های سه بعدی در زمره سیستم های پیش ساخته محسوب می شوند. از جمله مزایای سیستم های پیش ساخته می توان به کاهش هزینه های کار نیروی انسانی، پرت مصالح و ماشین آلات مورد نیاز، و کاهش زمان اجرا اشاره نمود.
    سیستم های پانل سه بعدی به دلیل استفاده از فناوری بتن پاشیده بسیاری از مشکلات ساختمان های بتن آرمه را رفع نموده است . پانل های سه بعدی به دلیل عدم حضور بتن تا قبل از نصب نهایی در ساختار طراحی شده در محل اجرا دارای وزن کم و سهولت نقل و انتقال می باشند. نکته مهم سازه ای در سیستم های پانلی سه بعدی، تکمیل اتصالات بعد از نصب پانل ها در محل و قبل از بتن پاشی آن ها می باشد که این موضوع موجب ایجاد ساختاری یکپارچه با عملکرد جعبه ای را برای تحمل تمامی بارهای ثقلی و جانبی فراهم می آورد. درجات آزادی فعال سیستم افزایش یافته و بر خلاف سیستم های قابی, نیروهای ایجاد شده در سیستم به صورت گسترده در نقاط مختلف پخش و شدت آنها به مراتب کاهش می یابد.
    سیستم پانل های سه بعدی به دلیل استفاده از یک لایه هسته عایق در ساختار خود موجب می شود تا اعضای این مجموعه بتوانند به عنوان عایق های حرارتی و صوتی ایفای نقش نمایند.

    پانل پیش ساخته سبک سه بعدی, که به اختصار پانل نامیده می شود, شامل یک هسته عایق از جنس پلی استایرن, دو صفحه شبکه جوش شده فولادی که هسته عایق را در میان گرفته اند و اعضای خرپایی بنام برشگیر که از لایه هسته عبور می کنند و دو شبکه را بیکدیگر متصل می کنند.
    مقاومت و انسجام پانل, به وسیله برشگیرهای جوش شده به شبکه های پانل تأمین میشود.
    کنترل سطح, ضخامت, چگالی و گرید مقاومت هسته در برابر آتش, فاصله شبکه ها و نوع مفتول بکار رفته در آنها, کیفیت جوش برشگیرها و منظم بودن آنها در اتصال شبکه های طرفین پانل به یکدیگر از نکات قابل توجه در انتخاب پانل میباشد.
    پانل پس از نصب, از طرفین با دو لایه بتن پاشیدنی همراه می گردد.
    پانلها پس از بتن پاشی به عنوان دیوارهای باربر و غیر باربر داخلی و خارجی و نیز به عنوان پانلهای سقفی مورد استفاده قرار میگیرند.

    رح توجیهی پانل سه بعدی | پنل سه بعدی | 3D پانل | بلوک سقفی پلاستوفومی | دیوار سه بعدی تریدی پانل | 3d panel | تری دی پانل | 3d پنل | طرح تولید پانل های سبک پیش ساخته 3D | فوم و پنل دیواری | ساندویچ پانل | پلاستوفوم 3d پانل |
    طرح کارخانه تولید تری دی پنل(با استفاده از تکنولوژی روز و خطوط فول اتوماتیک)
    کاملترین بانک طرح توجیهی صنعتی و اقتصادی، کاملترین اطلاعات تجاری و بازرگانی، طرحهای زود بازده، طرح توجیهی، طرح تولیدی، طرح ایجاد، طرح احداث و راه اندازی کارخانه تولیدی و کارگاه.
    برای دیدن جزئیات بیشتر طرح های توجیهی به صورت رایگان، لطفاً درخواست خود را با شماره تلفن مؤسسه در میان گذاشته تا در اسرع وقت لینک دانلود رایگان چکیده و خلاصه‌ای از طرح کامل به آدرس ایمیل شما ارسال شود.
    به‌همراه راهنمای نگارش، تهیه و تدوین و آموزش نوشتن طرح توجیهی و راه های اخذ وام و تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری موفق در تمامیِ زمینه‌های صنعتی، تولیدی، خدماتی، گردشگری و…
    قابلیت ارسال سریع به تمام نقاط کشور در کمتر از نیم ساعت از طریق اینترنت(حتی بدون نیاز به ایمیل).
    لطفاً جهت هماهنگی بیشتر در خصوص سفارش و تهیه طرح‌ مذکور با ۴۰۰-۳۰۰-۴-۰۹۳۵(محمدرضا) تماس بگیرید.
    برای مشاهده لیست کاملتر طرح های تحقیقاتی به سایتِ ما مراجعه کنید: www.3000tarh.blogfa.com
    از جمله مزایای استفاده از پنل سه بعدی می توان به موارد متعددی اشاره نمود.
    • اجرای سریع و آسان 3D پانل نسبت به بلوکهای سیمانی و مصالح ساختمانی سنتی(حداقل ۸۰ متر مربع در یک روز برای یک اکیپ کاری)
    • افزایش فضای مفید(هر ۱۰۰ متر مربع حداقل ۲ متر فضای مفید بیشتر)
    • عایق مناسب در برابر حرارت، برودت، صوت و طوبت
    • کاهش هزینه های اجرائی تاسیسات
    • بسیار مناسب برای طراحی های دارای انعطاف
    • عایق عالی در مقابل دما و صدا
    • رفع تیرها و ستون های اضافی
    همچنین پنل های سه بعدی دارای ویزگیهائی مانند: سبکی، مقاومت، تردی پنل یکپارچگی، عایق بودن (عایق صوتی و حرارتی)، سرعت در نصب، سهولت اجرا و مقرون به صرفه بودن هستند.
    لذا استفاده از پانلهای مشبک باعث تولید سازه های استاندارد و ایمن خواهد شد.
    برخی عناوین زیر فصل‌های طرح توجیهی کامل فنی و اقتصادی و مطالعات بازار و همچنین امکانسنجی برای سرمایه گذاری در زمینه تولید پانل های سبک پیش ساخته ۳ بعدی یا 3DPanel به شرح زیر می‌باشد:
    • تعریف، کاربرد، مشخصات کلی محصول
    • طبقه بندی پانل ها
    • مزایای نسبی پنل سه بعدی
    • معایب نسبی پانل سه بعدی
    • مطالعات بازار پنل سبک پیش ساخته 3D
    • بررسی عمده تولید کنندگان داخلی و خارجی تریدی پنل
    • بررسی کلی واردات و امکان صادرات تری دی پانل
    • بررسی میزان و وضعیت عرضه و تقاضا و عمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان 3D پانل
    • بررسی مطالعات تکنولوژی تولید و نحوه تأمین دانش فنی مورد نیاز
    • مراحل تولید و شناسایی ماشین آلات و تجهیزات ساخت ساندویچ پانل
    • برآورد اولیه ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و منابع تامین آن
    • براورد زیربنای فضای تولیدی و جنبی دیوارهای پیش ساخته تری دی پنل
    • برآورد نیازهای زیربنایی آب، برق، سوخت و غیره
    • بررسی و برآورد نیروی انسانی طرح تولید و تعداد اشتغال
    • بررسی مالی طرح تولید ساندویچ پانل مش دار3dpanel
    • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    • برآورد سرمایه ثابت، هزینه های تولید و سرمایه در گردش
    • کل سرمایه گذاری طرح و نحوه تامین آن
    • وضعیت حمایت های اقتصادی وبازرگانی(حمایتهای گمرکی، ماشین آلات، بانک ها و شرکت های سرمایه گذار و…)
    • درآمدهای فروش فوم تیریدی پنل
    • شاخص های مالی طرح تولید پانل دیواری 3d panel
    • ارائه جمع بندی و نتیجه گیری و پیشنهادات در خصوص احداث واحدهای جدید
    • و …
    ______

     تردی پنل

    تردی پنل

    معرفی تری دی پنل

    معرفی تری دی پنل

    معرفی تری دی پنل

    معرفی تری دی پنل

    تری دی پنل یک فناوری نوین است که امکان ایجاد تصاویر سه بعدی را فراهم می کند. این فناوری به کمک یک عینک ویژه یا بدون عینک قابل استفاده است و به کاربران امکان مشاهده تصاویر سه بعدی را می دهد. تری دی پنل از ترکیب تکنولوژی های مختلفی مانند پراکنده کننده های نوری، صفحات نمایش شفاف و لنزها استفاده می کند تا تصاویر بسیار واقعی و واضح سه بعدی ایجاد کند.

    استفاده از تری دی پنل در صنایع مختلفی مانند بازی های ویدیویی، فیلم سازی، آموزش، پزشکی و معماری مورد استفاده قرار می گیرد. این فناوری به کاربران امکان می دهد بازی ها و فیلم ها را به صورت واقعی تر و جذاب تر تجربه کنند، همچنین در زمینه های آموزشی و پزشکی، تری دی پنل به متخصصین کمک می کند تا بهتر و دقیق تر اطلاعات را به بیماران و دانشجویان انتقال دهند. به طور کلی، تری دی پنل یک فناوری نوین و جذاب است که امکان ایجاد تجربه های جدید و متفاوت برای کاربران فراهم می کند.

    معرفی تری دی پنل

    معرفی تری دی پنل

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.