×

معرفی بهترین کف پوش ها برای خانه

  • کد نوشته: 27518
  • ۱۴۰۱/۰۷/۱۸
  • دیدگاه‌ها برای معرفی بهترین کف پوش ها برای خانه بسته هستند
  • معرفی بهترین کف پوش ها برای خانه به گزارش بازار کار طراحی داخلی اویم شاهانه:  طراحی داخلی ساختمان ها تنها به چیدمان مبلمان و طراحی دیوارها محدود نمی شود بلکه انتخاب کفپوش مناسب نیز تاثیر بسزایی در داشتن یک دیزاین چشم نواز دارد از این رو نوع کفپوش در معیارهای اجاره، خرید و فروش یک ساختمان […]

    معرفی بهترین کف پوش ها برای خانه

    معرفی بهترین کف پوش ها برای خانه

    به گزارش بازار کار طراحی داخلی اویم شاهانه:  طراحی داخلی ساختمان ها تنها به چیدمان مبلمان و طراحی دیوارها محدود نمی شود بلکه انتخاب کفپوش مناسب نیز تاثیر بسزایی در داشتن یک دیزاین چشم نواز دارد از این رو نوع کفپوش در معیارهای اجاره، خرید و فروش یک ساختمان ذکر می شود.

    حالا اگر بخواهیم به معرفی کفپوش ها بپردازیم باید بگوییم که کفپوش ها یکی از متنوع ترین مصالح مورد استفاده در کف ساختمان ها در فضای داخلی و خارجی اعم از کف سرویس بهداشتی، اتاق ها، سالن پذیرایی، آشپزخانه، محوطه بیرونی و…می باشد. کف پوش ها با کاربردها و هدف های مختلفی از جمله جلوگیری از لغزش، راحتی، زیبایی بخشی، مصارف بهداشتی و نظافت آسان و…مورد استفاده قرار می گیرند. باتوجه به مطالبی که گفتیم تولیدکنندگان این محصول، کفپوش ها را با انواع جنس ها، سطح کیفی و قیمت تمام شده مختلف تولید می کنند تا بتوانند نیاز دسته های مختلف مشتریان را فراهم کنند.

    کف پوش

    کف پوش

    برای آنکه بتوانید کفپوش مناسب ساختمان خود را برگزینید باید به عواملی چون نوع طراحی داخلی، سلایق شخصی، دوام و کیفیت، هزینه، نوع زیر سازی و هم چنین قابلیت شست وشو و نظافت آن توجه فرمایید.

    پارکت و لمینت

    این نوع کفپوش عموما از جنس چوب درختانی اعم از بلوط، گردو و گیلاس می باشد. این دسته از کف پوش ها یا از چوب طبیعی ساخته می شوند ویا از جنس الیاف چوب فشرده هستند. رایج ترین کفپوش های با متریال چوبی پارکت ها، لمینت ها و ترموودها هستند اگر کف پوش کاملا از جنس چوب طبیعی باشد به آن پارکت و در صورتی از یک یا دو لایه نازک ام دی اف ساخته شده باشد به آن لمینت گفته می شود. کف پوش لمینت به کف ساختمان چسبیده نمی شود بلکه به وسیله شیار هایی که دورتادور لمینت ها وجود دارد و به آن کلیک گفته می شود به صورت نر و مادهدر هم قفل می شوند.

    مزیت های پارکت و لمینت

    ۱- با دوام و مستحکم

    این نوع کف پوش قوی و ضدخش است و برروی خود لایه ای دارد که وظیفه حفاظت از کف پوش در برابر ضبات را دارا می باشد.

    ۲- هزینه

    ۳- امکان نصب در هر جایی

    ۴- سبک و دارای تنوع در رنگ و طرح

    از آنجا که از چوب درختان مختلفی برای ساخت پارکت ها استفاده می شود این امر سبب می شود که پارکت ها از تنوع طرح و رنگ زیادی برخوردار باشند.

    ۵- نگهداری و نظافت آسان

    ۶- سازگار با محیط زیست

    ۷- امکان بازیافت و استفاده مجدد

    کف پوش

    کف پوش

    معایب پارکت و لمینت

    اگرچه سعی می شود که پارکت های چوبی را با بالاترین کیفیت و مقاوم در برابر عوامل خارجی تولید کنند اما بازم هم این کف پوش ها مقاومت چدانی در برابر آب ندارد و در صورت تجمع آب بر روی این نوع کف پوش ها، باعث آسیب دیدگی و پوسیدگی شان می شود پس مطلوب است این کف پوش بیشتر در مکان هایی که در معرض رطوبت زیاد قرار نمی گیرند اعم از اتاق ها و سالن های پذیرایی و یا سالن های کنفرانس مورد استفاده قرار گیرند.

    بامبو

    این نوع کف پوش از لحاظ شکل ظاهری بسیار شبیه به کفپوش پارکت و لمینت می باشد و دارای ظاهری شبیه به چوب می باشد و در مقایسه با سایر کف پوش ها بسیار مقرون به صرفه می باشد. از مهم ترین ویژگی های این کفپوش می توان به استقامت نسبی و انعطاف پذیری بالای آن اشاره کرد.

    انواع کفپوش بامبو

    کفپوش بامبو با رگه افقی

    کفپوش بامبو رگه عمودی

    کفپوش بامبو دارای بافت درشت

    کفپوش بامبو مهندسی شده

    پی وی سی

    کف پوش پی وی سی نوعی کف پوش مورد استفاده در کف ساختمان های مسکونی و تجاری است که از جنس وینیل (نوعی پلاستیک پرکاربرد در صنعت) می باشد. واژه PVC مخفف polyvinyl chloride می باشد که از مهم ترین ویژگی های این کف پوش می توان به انعطاف پذیری و استحکام بالای آن در برابر عوامل خارجی مختلف اعم از رطوبت، ضربه و خش می باشد. این نوع کف پوش دارای طرح های مختلف ساده، رنگی، طرح چوب، طرح سنگ و…می باشد. این کفپوش دارای ساختار لایه ای می باشد و شامل لایه های زیر می باشد:

    لایه اورلی:وظیفه حفاظت در برابر خط و خش را دارد.

    لایه دکوراتیو:زیبایی کف پوش توسط این لایه صورت می گیرد.

    لایه مغزی: اصلی ترین لایه کفپوش است که استحکام و دوام آن در برابر فشار و برخورد اجسام سنگین تامین می شود.

    مزایای استفاده از کفپوش پی وی سی

    نصب و راه اندازی آسان

    قابلیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بالا

    ضد آب

    دارای تنوع در رنگ و طرح

    بتی

    یکی از با کیفیت ترین کفپوش های ساختمانی، کف پوش بتنی است که سطح مسطحی از جنس بتن دارد و مقاومت بسیار بالایی برخوردار می باشد. این کفپوش از خاصیت ضد سایش و مقاوم د برابر شرایط جوی برخوردار است از این رو علاوه بر فضاری داخلی در محوطه بیرونی ساختمان اعم از حیاط، تراس، کف پارک ها، معابر شهری و…مورد استفاده قرار می گیرد.

    مهم ترین مزایای کفپوش بتنی

    مقاوم و بادوام

    تنوع در ابعاد و رنگ و طرح

    نصب آسان

    مقرون به صرفه

    مناسب در مناطق سردسیری

    کف پوش

    کف پوش

    سرامیکی

    این کفپوش  از جنس خاک رس و سفال می باشد که دارای انواع مختلف بدون لعاب و لعاب دار و هم چنین مات و براق می باشد.

    انواع طرح های کفپوش سرامیکی شامل طرح چوب، طرح سنگ، طرح آجر و…می باشد. و برای قسمت های مختلف ساختمان اعم از سرویس بهداشتی، بین کابینت ها، آشپزخانه و…مورد استفاده قرار می گیرد.

    نقاط مثبت این کفپوش میتوان به موارد یر اشاره کرد:

    درجه کیفیت بالا

    اصطکاک پایین

    مقاوم در برابر آب و ضربه

    شست وشوی آسان

    دوام و استحکام بالا

    سرامیک ها از لحاظ روش های نصب شامل موارد زیر است:

    ۱-نصب روی لایه بتنی: برای صاف کردن لایه بتنی انجام می شود

    ۲-نصب روی لایه چوبی: برای استفاده از این روش نصب، لایه چوبی باید از تحما وزن لایه سرامیکی را داشته باشد و قبل از چسباندن لایه سرامیکی، باید سطح لایه چوبی را سمباده بکشیم.

    ۳-نصب روی لایه وینیلیی: این روش چندان پیشنهاد نمی شود.

    ۴-نصب روی لایه سرامیکی دیگر

    سنگ

    یکی از لوکس ترین و لاکچری ترین نوع کفپوش ها، کفپوش سنگی می باشد که عموما از سنگ های مرمر، گرانیت، تراوتن، کورین و کوارتز برای ساخت این مدل کفپوش استفاده می شود که هم برابر فضای خارجی و هم برای فضای داخلی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

    کف پوش های سنگی از لحاظ کیفیت، میزان جذب، اصطکاک دارای انواع مختلفی می باشد و بر این اساس در جاهای مختلف ساختمان اعم از اتاق خواب، آشپزخانه، حمام، کف حیاط و…به کار می رود.

    موارد استفاده از انواع کفپوش ها

    کفپوش سنگی مرمریت

    این کفپوش به علت یکدست و براق بودن برای کف بناها در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد .

    کفپوش سنگ مرمر

    زیباترین و گران ترین نوع کفپوش سنگی است که نیاز به مراقبت بالایی دارد و در صورت عدم توجه به این نکته دچار خش می شود و دچار لک می شود. از این رو از این نوع کف پوش برای مکان های مجلل و مکان های مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد.

    کف پوش تراورتن

    این کفپوش از جنس آهک می باشد و از تنوع رنگی و طرح بالایی برخوردار است و عموما برای سالن ها و هال منزل مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کفپوش در مقایسه با گرانیت ضعیف تر است و احتمال ضرب دیدگی بیشتری دارد.

    کف پوش گرانیت

    این کف پوش به علت مقاومت در برابر خش، ساییدگی، ثبات رنگ بیشتر در فضا بیرونی ساختمانی به ویژه سقف پارکینگ مورد استفاده قرار می گیرد.

    کاشی و موزائیک

    کاشی و موزائیک مصالحی هستند که عموما با هم به کار می روند و از کاشی برای دیواره ها و از موزائیک برای کف برای فضاهایی که در معرض رطوبت هستند اعم از حمام، سرویس بهداشتی، استخر و…مورد استفاده قرار می گیرد. کاشی و سرامیک به دو صورت بدون لعاب و با لعاب و هم چنین مات و برق تولید می شوند.

    مزایا و معایب

    از برترین مزایای این نوع کفپوش میتوان به نظافت و تمیزکاری آسان و مقاومت و دوام بالا اشاره کرد. هم چنین سطح براق کاشی و موزائیک سبب می شود که بازتاب نور صورت گیرد و موجب لوکس تر نشان دادن فضای خانه می شود.

    در کنار مزایا، اگر بخواهیم به معایب این کف پوش اشاه کنیم می توان گفت که کثیف شدن درز موزائیک ها و امکان شکستگی در فصول زمستان از معایب این نوع کف پوش ها به شمار می روند.

    فرش و موکت

    یکی از مرسوم ترین نوع کفپوش ها برای پوشش دادن کف خانه استفاده از فرش و موکت است. این نوع کفپوش با رنگ ها و طرح های مختلفی تولید می شود که خانه را گرم تر و شلوغ تر نشان می دهد.

    در این مقاله سعی شد تا اطلاعات جامعی را در رابطه با آن کفپوش در اختیار شما قرار دهیم برای دسترسی به سایر مقالات مفید و جامع ما به سایت گردشگری لحظه آخر مراجعه فرمایید.

    توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

    ساخت ویلا قیمت

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.