×

چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟

  • کد نوشته: 17877
  • ۱۴۰۱/۰۳/۰۶
  • دیدگاه‌ها برای چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟ بسته هستند
  • چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟ به گزارش ساخت سوله : چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟ آرزوهای صاحبان ساختمان و مدیران برای ساختمان های بهتر و پایدار به طور مداوم در حال افزایش است. صنعت ساخت و ساز امروز با تحویل یک ساختمان دقیق و کارآمد رو به رو […]

    چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟

    چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟

    به گزارش ساخت سوله : چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟ آرزوهای صاحبان ساختمان و مدیران برای ساختمان های بهتر و پایدار به طور مداوم در حال افزایش است. صنعت ساخت و ساز امروز با تحویل یک ساختمان دقیق و کارآمد رو به رو است. این یک سفارش بلند است زیرا در صنعت پیشرفت های تکنولوژیکی رکود طولانی مدت وجود داشته است. انقلابی بزرگ که صنعت شاهد آن بود ، ظهور CAD بود. توسعه فناوری از آن زمان تاکنون نسبتاً کند بوده است. مدل سازی اطلاعات ساختمان در دهه ۹۰ معرفی شد. این امر انقلابی در اجرا در پروژه های ساختمانی به وجود آورد.

    BIM چیست؟

    مدل سازی اطلاعات ساختمان فرآیندی برای ایجاد ، بهره برداری و مدیریت کارآمد ساختمان در کل چرخه عمر آن است. که به آن Virtual Design and Construction نیز گفته می شود ، ابزارهای سه بعدی برای حل مشکلات فراهم می کند. طراحی نما کلاسیک همکاری بین معماران ، مهندسان ساختمان ، پیمانکاران ، پیمانکاران فرعی ، مالکان ساختمان ها ، مدیران ساختمان و سایر سهامداران را تسهیل می کند. این یک روش دیجیتالی برای ذخیره و انتقال اطلاعات مربوط به پروژه به تمام تیم های درگیر در ایجاد و مدیریت ساختمان است.

    اگرچه چندین شرکت برای برخی از پروژه های خود از فن آوری ساخت مجازی استفاده کرده اند ، اما به دلیل چندین عامل ، سطح نفوذ فناوری ساخت مجازی در سطح جهانی پایین است. پس از عبور از موانع فرهنگی ، قانونی و اقتصادی در اجرای مدل سازی اطلاعات ساختمان ، هنوز یک سوال وجود دارد که نیاز به پاسخ دارد: “چگونه یک پروژه BIM را با موفقیت مدیریت کنیم؟

    نکاتی درباره نحوه مدیریت موفقیت آمیز یک پروژه BIM

    1. به دنبال روند BIM

    این که آیا خدمات BIM را به خارج از کشور  واگذار می کنید  یا یک بخش پیش ساخت داخلی دارید که از الزامات طراحی مجازی شما مراقبت می کند ، نتایج پروژه VDC زمانی بهتر انجام می شود که قدم های آزمایش شده برای طراحی و ساخت مجازی را دنبال کند. یک روند معمول به شرح زیر است:

    1. شناسایی الزامات BIM براساس نیاز مشتری
    2. شناسایی کنید:
      • سهامداران پروژه
      • مدل هدف استفاده می کند
      • راه حل مناسب نرم افزار
    1. قابلیت های BIM تیم پروژه را لیست کنید
    2. اهداف BIM را تعیین کنید و برنامه نهایی BIM را گچ بزنید
    1. تهیه لیست های بررسی پروژه برای BIM Lead و همچنین تیم

    مرحله بعدی تهیه لیست های بررسی پروژه جداگانه برای سرب و همچنین تیم است. ایجاد لیست چک با دامنه و الزامات BIM پروژه مطابقت دارد. طراحی نما رومی بسیار مهم است که بخاطر داشته باشید که چک لیست برای سرب با تیمی که روی توسعه مدل کار می کند متفاوت خواهد بود. در حالی که لیست تیم بیشتر بر اساس روند اجرا خواهد بود ، لیست اصلی بر نتیجه پروژه متمرکز خواهد شد.

    1. مدیریت چالش های پروژه

    با این حال ، به خوبی تعریف شده روند اجرای ، ممکن است برخی از شرایط پیش بینی نشده وجود داشته باشد که منجر به یک وضعیت مشکل ساز می شود. موفقیت روش در این است که چگونه آنها در یک بازه زمانی مشخص این چالش ها را برطرف می کنند.

    نتیجه

    صنعت ساخت و ساز تحت فشار فوق العاده ای قرار داشته است. مدل سازی اطلاعات ساختمان بسیاری از نگرانی های صنعت را برطرف می کند. معماران ، مهندسان ، پیمانکاران و مدیران ساخت و ساز مفهوم ساخت مجازی را به دلیل مزایای متعدد آن پذیرفته و همکاری مزیت اصلی آن است. تلاش برای ایجاد سریعتر و کارآمدتر فرآیند BIM با تعریف  استانداردهای BIM  که مطابق با نیاز صنعت باشد. یک پروژه خوب مدیریت شده BIM تا حد زیادی در کارآمد ساختن فرآیند ساخت کمک می کند.

    پروژه BIM

    پروژه BIM

    پروژه Building Information Modeling یا به اختصار BIM، یک روش مدل‌سازی ساختمانی است که با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص، اطلاعات دقیق و جامع از ساختمان‌ها و تجهیزات آن‌ها را جمع‌آوری، مدل‌سازی و مدیریت می‌کند. این روش به مهندسان، معماران، مدیران پروژه و سایر اعضای تیم ساختمانی کمک می‌کند تا از مراحل مختلف پروژه‌ی ساختمانی بهترین استفاده را ببرند و هماهنگی بیشتری بین اعضای تیم ایجاد شود.

    استفاده از BIM در پروژه‌های ساختمانی به مدیریت بهتر منابع، کاهش هزینه‌ها و زمان‌بندی بهینه‌تر کمک می‌کند. این روش اطلاعات دقیق و به‌روز را در اختیار تیم ساختمانی قرار می‌دهد و امکان دسترسی سریع به اطلاعات مختلف را فراهم می‌کند. علاوه بر این، BIM از امکانات تحلیلی و شبیه‌سازی‌ای برای بهبود عملکرد ساختمان‌ها و کاهش احتمال خطاها استفاده می‌کند. به این ترتیب، می‌توان با استفاده از BIM بهبود مستمری در کیفیت ساختمان‌ها و افزایش بهره‌وری در پروژه‌های ساختمانی داشت.

     

    مقالات پیشنهادی برای مطالعه :

    پلان معماری ویلا

    حیاط و طراحی باغچه

    نقاشی ساختمان کرمان

    ساخت ویلا از صفر تا صد

    طراحی سنگ نما حیاط

    طراحی پلان کافه تریا

    پیمانکار ویلا سازی

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.