درب آسانسور لولایی و تمام اتوماتیک + قیمت درب آسانسور با بهترین قیمت در سایت setlift
به گزارش بازار کار طراحی داخلی اویم شاهانه: درب آسانسور یکی از مهمترین قطعات هر آسانسوری می باشد. آیا می دانستید که هر آسانسوری به طور متوسط ۲۰۰۰۰۰ بار در سال باز و بسته می شود؟ هر بار که آسانسور در یک طبقه متوقف شده، ورودی آسانسور و درب آن باید به طور مؤثر، روان و ایمن باز و بسته شود. در واقع، بیش از ۷۰ درصد از مشکلات به وجود آمده در آسانسور، مربوط به عملکرد درب است. درب های آسانسور فراتر از عملکرد ضروری خود، نقش مهمی در طراحی زیبایی دارند زیرا ورودی آسانسور اولین چیزی است که افراد هنگام رسیدن به آسانسور در راهرو می بینند. برای اینکه در مورد عملکرد، طراحی و ایمنی آسانسور ساختمان خود، درست ترین تصمیم را داشته باشید، بهتر است با درب آسانسور لولایی و تمام اتوماتیک و تفاوت آنها آشنایی داشته باشید.
درب آسانسور لولایی
درب آسانسور لولایی با نام های درب دستی آسانسور، درب اتاقی آسانسور و درب غیراتوماتیک نیز شناخته می شود. به این جهت به آن درب لولایی گفته می شود که مانند درب های معمولی برای باز و بسته شدن دارای لولای مخصوص است. این نوع درب از نوع درب طبقاتی آسانسور در هر ساختمان است و به صورت ثابت در هر طبقه قرار دارد و با آسانسور بالا و پایین نمی شود.
این نوع درب آسانسور، یکی از انواع قدیمی درب آسانسور بوده که برای ساختمان های کوچک استفاده می شود. این درها معمولا به صورت دستی یعنی با استفاده از دست، باز یا بسته می شوند، اگرچه برخی از آنها به طور خودکار، فقط بسته می شوند. اکثر آسانسورهای قدیمی و کوچک از درهای لولایی دستی (مشابه درهای اتاق معمولی) استفاده می کنند؛ در حالیکه داخل برخی از آنها یک درب کشویی اتوماتیک یا دروازه قیچی کشویی، برای ایمنی بیشتر وجود دارد. البته برخی از آنها نیز فقط همان درب لولایی دستی در هر طبقه را دارند.
برای دربهای لولایی دستی، گاهی اوقات میتوان درب را فنری بارگذاری کرد تا دروازه را نتوان باز گذاشت، یا با فشار دادن دکمه، دروازه بهطور خودکار بسته میشود و زمانی که آسانسور به طبقهای میرسد درب، امکان باز شدن پیدا می کند.
ویژگی و مشخصه های درب آسانسور لولایی با کیفیت
- قابلیت باز شدن تا زاویه ۱۱۰ درجه.
- دارای ویژگی حفظ رگلاژ درب و حمل آسان.
- لولای خودکار برای بسته شدن پنل درب به چهارچوب.
- پنل قابلیت تعویض داشته باشد.
- دارای تست لولا، قفل، فنر، رگلاژ درب، دیکتاتور و رنگ.
- دارای استانداردهای لازم باشد.
درب آسانسور تمام اتوماتیک
استاندارد مدرن درب آسانسور، درب تمام اتوماتیک است. در واقع، هر ساختمان جدیدی دارای یک درب اتوماتیک است که توسط اپراتور دربی که در قسمت بالایی کابین آسانسور تعبیه شده است، کنترل می شود. این قبیل درب ها معمولا در مراکز خرید، فرودگاه ها، بیمارستان ها، مدارس، فروشگاه های خرده فروشی و غیره یافت می شوند. دربهای اتوماتیک عملکردهای مختلفی را ارائه میکنند که دربهای دستی قادر به ارائه آن نیستند، مانند تشخیص موانع، اعمال حسگر، کنترل سرعت، باز کردن درب از قبل و عملکردهای تغذیه دوربین در زمان واقعی.
درب های تمام اتوماتیک هم به عنوان درب طبقاتی و هم به عنوان درب کابین آسانسور استفاده می شوند.
درب آسانسور تمام اتوماتیک دارای انواع مختلفی است. از درهای تلسکوپی گرفته تا درب های جمع شونده کشویی و اتوبوسی، سبک های زیادی وجود دارد که می توان از آنها برای استفاده بهینه در طیف گسترده ای از سازه ها استفاده کرد. ست لیفت مفتخر است که ارائه دهنده بهترین درب آسانسور لولایی و تمام اتوماتیک و همچنین قطعات مربوطه می باشد. به عنوان ارائه دهنده قطعات مدرن آسانسور، در ادامه به سه نوع رایج درب اتوماتیک آسانسور تمرکز خواهیم داشت.
۱. درب های آسانسور تمام اتوماتیک تک سرعت
به احتمال زیاد با درب های آسانسور تک کشویی مواجه شده اید که در آن یک یا دو پنل کشویی برای دسترسی به داخل کابین آسانسور وجود دارد. به طور معمول، اسلایدهای تکی یا از یک طرف (از سمت راست یا سمت چپ) باز شده یا از مرکز جدا می شوند تا در پشت پنل برگشت قرار بگیرند.
درب های آسانسور تک کشویی یک سرعتِ را می توان درب های همه کاره با کاربردهای متعدد دانست. طراحی ساده و حداقل قطعات متحرک، درب های کشویی تک سرعتِ را به یک افزودنی مفید برای ساختمان شما تبدیل می کند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که فضای بیشتری برای عقب نشینی درب مورد نیاز است. درب کشویی شما به دو برابر عرض آن در فضا نیاز دارد تا کاملا باز شود. هنگام طراحی آسانسور تک کشو برای ساختمان باید به ملاحظات آتش سوزی نیز توجه شود.
درب آسانسور اتوماتیک دو لته یک طرفه (چپ باز شو یا راست باز شو) تک سرعت دارای مشخصه های زیر است:
- اقتصادی
- حداقل قطعات متحرک
- ورودی های تک سرسره، در سمت چپ یا راست آسانسور
- نیاز به درب کشویی به دو برابر عرض خود برای باز شدن کامل.
درب آسانسور اتوماتیک دو لته مرکز باز شو تک سرعت دارای مشخصه های زیر است:
- استفاده از دو پنل هم سرعت
- باز شدن درب ها از مرکز
- رفتن پنل های درب به وسط دهانه.
۲. درب های آسانسور تمام اتوماتیک دو سرعت
این درب ها برای ارائه عملیات باز شدن با سرعت بالا، در حالی که فضای کمتری را نسبت به گزینه های یک سرعتِ اشغال می کنند، مفید هستند. این نوع درب ها وقتی باز می شوند، به یک طرف می لغزند و یکی روی دیگری، روی هم قرار می گیرند. مشابه ورودیهای تک سرسرهای، میتوانید دو سرعتِ آن را تهیه کنید که به هر طرف باز میشود یا در وسط قرار میگیرد. هنگامی که درب بسته می شود، یک پنل به نصف فاصله مورد نظر خود نزدیک می شود در حالی که پنل دوم فاصله خالی را پوشش می دهد. از آنجایی که دومین پنل باید فراتر رود، اغلب به پنل درب سریع معروف است. مزیت اصلی درب های آسانسور دو سرعتِ این است که تقریبا به نیمی از فضایی که کل عرض درب اشغال می کند، نیاز دارند. درب های دو سرعتِ در سیستم های آسانسور خانگی و هر کاربرد دیگری که می توان فضا را محدود کرد، مفید است.
درب آسانسور اتوماتیک دو لته یک طرفه (چپ باز شو یا راست باز شو) دو سرعت دارای مشخصه های زیر است:
- دارای سرعت بالای باز شدن نسبت به نمونه تک سرعت
- دارای عرض باز شدن بیشتر نسبت به نمونه تک سرعت
- سرعت بالاتر یکی از لت ها نسبت به دیگری
- گزینه ای کارآمد در فضاهای کم نسبت به نمونه تک سرعت با توجه به اینکه تقریبا ۵/۱ برابر عرض خود، فضا می برد.
درب آسانسور اتوماتیک دو لته مرکز باز شو دو سرعت دارای مشخصه های زیر است:
- سریعتر بودن چرخه باز و بسته شدن درب نسبت به نمونه تک سرعت
- صرفه جویی در زمان افرادی که از این نوع آسانسور استفاده می کنند
- رفتن پنل های درب به وسط دهانه
۳. درب های آسانسور تمام اتوماتیک سه سرعت
این نوع طرح از سه پنل تشکیل شده است که همگی در هنگام باز یا بسته شدن کشیده و فشرده می شوند تا به سرعت افزوده و کارآمدی دسترسی به داخل و خارج کابین را امکان پذیر کنند. گزینه های سه سرعتِ زمانی که برای نیازهای وسیع تر آسانسور یا برای کسانی که نیازهای ویژه دارند، بسیار مفید هستند. اگر پلت فرم بزرگی دارید، به احتمال زیاد سیستم درب سه سرعتِ را برای بهترین نتیجه در نظر می گیرید.
ویژگی و مشخصه های درب آسانسور تمام اتوماتیک با کیفیت
- دارای ویژگی سیم کشی آسان باشد.
- دارای تنظیمات برای باز و بسته شدن در باشد.
- قدرت موتور با توجه به تعدد استفاده، قابل تنظیم باشد.
- موتور از نوع گیربکس دار با اینکودر مناسب باشد.
- دارای تنظیم دور برای باز شدن لته ها باشد.
- برخی از انواع آن که به نصب کمان احتیاج دارند از نوع بازوی کمان مکانیکی باشد.
- دارای استانداردهای لازم باشد.
- گارانتی مناسب داشته باشد.
- دارای قیمت مناسب باشد.
تفاوت ها و شباهت های درب آسانسور لولایی و تمام اتوماتیک
مهم ترین تفاوت درب آسانسور لولایی و تمام اتوماتیک در اتوماتیک و غیراتوماتیک بودن آنها است. درب آسانسور لولایی مانند درب های معمولی به کمک دست، باز و بسته می شود ولی درب اتوماتیک به کمک اپراتور تعبیه شده در آسانسور و بدون دخالت دست، قابلیت باز و بسته شدن دارد.
یک تفاوت دیگری که وجود دارد این است که درب آسانسور لولایی، فقط قابلیت نصب در طبقات را دارد در حالیکه درب آسانسور تمام اتوماتیک، قابلیت نصب به عنوان درب طبقاتی و همچنین درب کابین را دارد. البته این مورد را می توان جزء شباهت های آن نیز دانست از این لحاظ که هر دو نوع درب قابل نصب بر روی درب خروجی آسانسور یا همان درب طبقات هستند.
تفاوت اساسی که این دو نوع درب آسانسور با یکدیگر دارند تجهیزات مورد نیاز، فضای مورد نیاز و ظاهر آنها است.
باکیفیت ترین درب آسانسور با بهترین قیمت در سایت setlift
در نظر داشته باشید علاوه بر اینکه کیفیت درب آسانسور بسیار مهم است، نصب کردن آن نیز امر بسیار مهمی است که به صورت حرفه ای و استاندارد نصب شود. حالا که نوبت به یافتن راه حل مناسب جهت دستیابی به طبقات ساختمان به صورت ایمن و سریع برای شما می رسد، سایت ست لیفت اینجاست تا به شما کمک کند! کارشناسان حرفه ای، آگاه و باحوصله ما در خدمت شما هستند تا قطعات و اجزای آسانسور تجاری و مسکونی را ارائه دهند تا تجربه ای مطمئن و قابل اعتماد ایجاد کنند که مطمئنا کارمندان، مهمانان و افراد ساکن در ساختمان شما را تحت تأثیر قرار می دهد.
توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.