به گزارش آگهی ساختمان : بهترین سنگ های مرمریت کدام است؟ این سوالی است که بارها از سوی مشتریان متعدد مطرح میشود .
جواب این سوال این است که بستگی دارد، به اینکه کجا میخواهید استفاده کنید.
مثلاً سنگ مرمریت لاشتر یکی از بهترین سنگهای مرمریت است اما اگر بخواهید آن را برای نما استفاده کنید، گزینه های بهتری را بجای آن میتوانید داشته باشیدف چون لاشتر هم گران است هم سنگین. بهتر است مثلا از تراورتن عباس آباد استفاده کنید.
در ادامه به بررسی بهترین سنگهای مرمریت بسته به مورد مصرف خواهیم پرداخت.
بهترین سنگ های مرمریت بر اساس کاربرد
- سنگ های مرمریت در دسته سنگ های آهکی قرار دارند از این رو جاذب آب هستند. البته این مقدار در هریک متفاوت است و در یک نگاه کلی می توان اظهار داشت که میزان جذب آب سنگ مرمریت از تراورتن ها(که از جذب بالایی برخوردارند) بسیار کمتراست. درصد جذب آب سنگ یکی از مهم ترین مواردی است که باید در انتخاب سنگ به آن توجه شود. بالاخص اگر قرار به استفاده در بخش های مرطوب یا درتماس مستقیم با آب قرار گیرد. بنابراین برای انتخاب بهترین سنگ های مرمریت در چنین بخش هایی باید به دنبال سنگی با حداقل جذب آب باشید. زیرا درغیر اینصورت سنگ در زمان کوتاهی دچار پوسیدگی و لک می شود.
درصد جذب آب سنگ رابطه تنگاتنگی با میزان لک پذیری اش دارد. این موضوع خصوصا برای مصارفی چون سنگ کف، کانترتاپ، میزهای سنگی جلومبلی، سنگ جزیره وصفحات رویه کابینت اهمیت دارد. چرا که در زیبایی سنگ نقش مهمی دارد.
البته با استفاده از مواد رزینی مختلف، سنگ را آب بندی و عایق می کنند و بدین ترتیب تا حد زیادی مانع از بروز هرگونه آسیب و لک در سنگ می شوند.
- موضوع دیگری که درخصوص مرمریت ها باید به آن توجه نمود، مساله رنگ پریدگی آن ها درمقابل نور خورشید است. ماهیت سنگ های مرمریت به گونه ای است که باید حتی الامکان در نمای داخلی و بخش های سرپوشیده کار شوند. بنابراین کاربرد سنگ مرمریت در نمای بیرونی اشتباه است. البته سنگ های تیشه ای گندمک و مرمریت لاشتر جزء سنگ هایی هستند که از این قاعده مستثی می باشند. به همین خاطر شاهد کاربرد فراونشان در محوطه بیرونی برای مصارف گوناگون ساختمان هستیم.
- علاوه بر رنگ پریدگی، مساله مهم تر، درخصوص میزان دوام این سنگ ها در برابر شرایط جوی بیرون مثل بارندگی ها و سرما و یخبندان است. اغلب سنگ های مرمریت در چنین شرایطی دوام چندان مطلوبی نداشته و بعد از مدتی دچار ترک، پوسته پوسته شدن و حتی شکستن می شوند. البته همانطور که پیش تر هم اشاره شد، در این گروه استثناهایی هم وجود دارد. همچون: مرمریت هرسین،مرمریت خوی، مرمریت گندمک و مرمریت های دهبید .
بهترین سنگ های مرمریت از نظر قیمت
قیمت سنگ های مرمریت تحت تاثیر فاکتورهای مختلفی چون ابعاد، ضخامت، جنس سنگ، نحوه فرآوری و مواد مصرفی، سورت،برند بودن و… می باشد. بنابراین با رنج قیمتی گسترده ای مواجهیم و امکان خرید سنگ، برای هر بودجه فراهم است.
در لیست زیر به تعدادی از پرفروش ترین سنگ های ارزان قیمت مرمریت اشاره کرده ایم:
- مرمریت خور
- مرمریت آباده
- مرمریت اداوی
- مرمریت کوبیسم
- مرمریت ارسنجان
- مرمریت جوشقان
- مرمریت صلصالی و…
معرفی چند نمونه از بهترین سنگ های مرمریت
مرمریت ها از تنوع رنگی بسیاری برخوردارند. اما در اغلب موارد گرایش معماران و مهندسین به استفاده از سنگ های مشکی، کرم، سفید و طوسی است. حال بر همین اساس چندنمونه از بهترین های آن ها را معرفی می کنیم:
بهترین سنگ های مرمریت مشکی
- مرمریت تیهو
- مرمریت لاشتر
- مرمریت دهبید اسپایدر
- مرمریت بلک وایت
- مرمریت ماکو
- مرمریت طبس
- مرمریت تری دی بلک
- مرمریت گلدن بلک
- مرمریت مشکی نجف آباد
بهترین سنگ های مرمریت کرمی و روشن
- در رده سنگ های کرمی در ابتدا باید به سرآمدترین آن ها یعنی مرمریت های کرمی دهبید ( مثل مرمریت دهبید آرین، دهبید زارع، دهبید چامرغی، دهبید شایان و…) اشاره کرد که در استان فارس واقع شده اند.
- بعد از معرفی سنگ های دهبید نوبت به مرمریت هرسین و مرمریت خوی می رسد که در زمره سنگ های باکیفیت و برند مرمریت ایرانی قرار دارند.
- پس از آن می توان به مرمریت پرشین لته، مرمریت پرطاووسی، مرمریت کاپوچینو و … اشاره کرد.
سنگ های مرمریت رنگی
- مرمریت پرشین سیلک ( تم خنثی و خاکستری طوسی(
- مرمریت مهکام و مرمریت مارشال ( متمایل به قهوه ای (
- مرمریت پاییزان ( تم قرمز و پاییزی(
توجه : این مطلب آگهی تبلیغات، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.