×

هزینه ساخت جکوزی خانگی چقدر است؟ قیمت ساخت جکوزی برای خانه

  • کد نوشته: 38723
  • ۱۴۰۱/۰۶/۰۹
  • دیدگاه‌ها برای هزینه ساخت جکوزی خانگی چقدر است؟ قیمت ساخت جکوزی برای خانه بسته هستند
  • به گزارش بازسازی ساختمان : چکیده : هزینه ساخت جکوزی خانگی می تواند با توجه به امکانات و ابعادی که برای جکوزی در محیط خانه در نظر گرفته می شود متفاوت باشد. به صورت کلی تعرفه جکوزی خانگی را در این مطلب مورد بررسی قرار داده ایم. هزینه ساخت جکوزی برای خانه امروزه با پیشرفت علم […]

    هزینه ساخت جکوزی خانگی چقدر است؟ قیمت ساخت جکوزی برای خانه

    به گزارش بازسازی ساختمان : چکیده : هزینه ساخت جکوزی خانگی می تواند با توجه به امکانات و ابعادی که برای جکوزی در محیط خانه در نظر گرفته می شود متفاوت باشد. به صورت کلی تعرفه جکوزی خانگی را در این مطلب مورد بررسی قرار داده ایم.

    هزینه ساخت جکوزی برای خانه

    امروزه با پیشرفت علم در صنعت ساختمان شاهد به روز شدن مصالح در امور ساختمان و همینطور استخر و سونا هستیم. جکوزی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مصالح و طرح های متنوعی در بازار مشاهده میکنیم در نتیجه هزینه ساخت جکوزی خانگی به عوامل مختلفی از جمله، انواع روش های ساخت جکوزی، جکوزی های آماده، سایز و اندازه آن و تجهیزات به کار برده در آن بستگی دارد. اما عمدتا در این بین بیشترین هزینه ای که در امور جکوزی خانگی به خود اختصاص میدهد ساخت آن است.

    هزینه ساخت جکوزی خانگی به مراتب بیشتر از جکوزی های مراکز تفریحی مانند پارک های آبی یا جکوزی های موجود در استخر های عمومی است، چرا که اشخاص برای ساخت جکوزی در محل زندگی خود یا در ویلا خود از بهترین مصالح و بهترین امکانات را برای آن استفاده میکنند که همین امر باعث بیشتر شدن هزینه اجرا جکوزی خانگی میشود.

     جکوزی آماده

    قطعا در سایت ها و فروشگاه ها جکوزی های آماده و پیش ساخته به نظر شما رسیده است. این نوع از جکوزی ها به دلیل آماده بودن و داشتن طرح های فراوان مورد استقبال مردم قرار گرفت. جنس بیشتر این جکوزی ها از فایبرگلاس های مرغوب است که در کارخانجات مختلفی تولید و پخش میشود. از دیگر مزایای این جکوزی می توان به موارد زیر اشاره نمود.

    • وزن کم
    • قابل حمل و نقل
    • نصب آن در کمتر از چند روز

    ساخت جکوزی در منزل

    مراحل و شرایط ساخت جکوزی در منزل با ساخت آن در مکان های تفریحی آبی عمومی هیچ تفاوتی ندارد. تنها تفاوت آن همان گونه که اشاره شد در متریال مصرفی است. وجود یک جکوزی خانگی در منزل به شما این امکان را فراهم می سازد تا هر زمان که احتیاج به آن داشتید از جکوزی استفاده نمایید. همچنین وجود یک جکوزی اختصاصی در منزل خیال شما را بابت تمیز بودن جکوزی راحت میکند، چرا که تنها شما از آن استفاده خواهید کرد.

    انواع سایز در اجرا جکوزی خانگی

    جکوزی در سایز و اندازه های مختلف تولید یا در محل ساخته میشود. در ابتدای ساخت جکوزی باید ظرفیت آن را تعیین کنید که بسته به گنجایش آن جکوزی ها به سایز های تک نفره، دو نفره و چند نفره تقسیم بندی می شوند.

    فواید اجرا جکوزی در خانه

    طراحی و ساخت جکوزی در منزل مزایایی دارد که شامل حال اعضای خانواده میشود، به چند نمونه از آن ها اشاره می نماییم.

    • ساخت جکوزی در منزل به ارزش ملک شما می افزاید. اگر سازنده ملکی هستید یا تصمیم به بازسازی ملکی دارید ساخت جکوزی در آن به قیمت ملک می افزاید.
    • جکوزی هایی که در حیاط ویلا یا حیاط باغ ساخته می شوند اکثر جکوزی هایی هستند که داخل زمین ساخته شده اند، شکل ظاهری این جکوزی ها به علت سفارشی بودن با محوطه ویلا مطابقت دارد.
    • امروزه با وجود نرم افزار های معماری و دیگر نرم افزارهای نقشه کشی، طراحی جکوزی و شکل ظاهری آن قبل از ساخت به نظر کارفرما می رسد و پس از تایید به اجرای آن میپردازند. اما در جکوزی های پیش ساخته اینگونه نمی باشد و شکل ظاهری آن ها را نمیتوان تغییر داد.
    •  وجود جکوزی در منزل و استفاده از آن باعث حس آرامش اعضای خانواده میشود. همچنین وجود جکوزی اختصاصی در منزل خیال خانواده بابت تمیز بودن آب آن راحت است.

    مراحل ساخت جکوزی خانگی

    برای ساخت جکوزی ابتدا باید یک برنامه دقیقی از نحوه ساخت و برنامه مدیریت مالی و زمان بندی در دست داشته باشید تا بتوانید تمامیه مراحل ساخت جکوزی در منزل را به درستی و بدون اتلاف وقت و هزینه به پیش ببرید. از عواملی که در ابتدا کار باید در نظر داشته باشید میتوان به ابعاد و اندازه جکوزی، شکل ظاهری جکوزی، تجهیزات آن و ظرفیت آن اشاره نمود. گروه مهندسی آرتیا آکادمی مراحل ساخت جکوزی خانگی را گام به گام برای علاقه مندان در این حوزه ارائه کرده است.

    طراحی شکل ظاهری جکوزی

    اولین مرحله از مراحل ساخت جکوزی در منزل انتخاب و طراحی شکل ظاهری جکوزی می باشد. امروزه به کمک نرم افزارهای معماری و دیگر نرم افزارها میتوان سازه را قبل از اجرا طراحی نمود و در صورت انتخاب ظاهر مناسب بسته به محیطی که در آن سازه را اجرا خواهیم نمود آن را اجرا کرد. همینطور باید این نکته را در نظر داشت که هر چه شکل انتخابی برای جکوزی پیچیده تر باشد به همان اندازه ساخت آن نیز پیچیده خواهد بود و این مورد افزایش هزینه های شما را به دنبال خواهد داشت.

    خاکبرداری برای ساخت جکوزی در منزل

    خاکبرداری زمین برای ساخت جکوزی تنها مواقعی حائز اهمیت است که مکان ساخت آن در حیاط ویلا یا در باغ ویلا باشد که در این صورت مطابق نقشه و استاندارد های ساخت جکوزی مهندسین اجرا گودبرداری کرده و بستر را برای ادامه مراحل آماده می کنند.

    اجرا اسکلت جکوزی

    بعد از گودبرداری زمین برای ساخت جکوزی قبل از انجام مرحله بتن ریزی طبق نقشه های در دست و مشخص بودن اندازه آرماتور، نسبت به آرماتور بندی سازه اقدام میکنیم. این کار باعث افزایش مقاومت و دوام سازه شده و از ترک ها و شکستگی های جکوزی هنگام بهره برداری جلوگیری می کند.

    تاسیسات جکوزی

    اجرا تاسیسات جکوزی از مراحل مهم ساخت آن به شمار می رود زیرا اگر اختلالی در تاسیسات سازه در طول بهره برداری ایجاد شود ممکن است قسمتی از جکوزی را برای تعمیر آن تخریب کنیم. در نتیجه این قسمت از مراحل اجرا جکوزی بسیار حائز اهمیت است. در این مرحله دو ورودی آب سرد و آب گرم برای آن تعبیه میکنیم، برای گرم کردن آب جکوزی میتوان از ابزارآلات متنوعی بسته به انتخاب شما استفاده کرد که شامل آبگرمکن های گازی، برقی و خورشیدی میشود.

    بتن ریزی

    بعد از انجام تاسیسات سازه و لوله کشی آن و همچنین انجام مرحله آرماتور بندی نوبت به بتن ریزی میرسد. اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام بتن ریزی پیشنهاد میشود تا از مواد روان کننده در آن اضافه شود تا تمام حفره ها را پر کرده و اشکالی در روند بتن ریزی به وجود نیاید.

    ساخت شکل ظاهری جکوزی

    بعد از اتمام مراحل قبل باید شکل و قالب جکوزی را که همان وان جکوزی میشود را به وسیله آجر و بتن اجرا شود در این مرحله همراه با ساخت شکل ظاهری جکوزی باید آب بندی نیز در این مرحله انجام شود به این شکل که پس از اتمام آجر چینی وان جکوزی، باید به وسیله مواد مقرر شده آن را آب بندی کنیم.

    اجرا پوسته جکوزی

    در آخرین مرحله از ساخت جکوزی اجرا سرامیک و قسمت پوسته آن است. که در این مرحله بسته به سلیقه کاربران سرامیک مورد نظر از بازار خریداری شده و به وسیله عوامل اجرا به بدنه جکوزی نصب میشود.

    تجهیزات موجود در ساخت جکوزی

    تجهیزات جکوزی جزو ملزومات است که برای داشتن یک جکوزی خانگی استاندارد باید تعبیه شود. تجهیزاتی که باید در نظر گرفت به شکل زیر است که در ادامه به توضیح هر یک از آنها می پردازیم.

    1. هیتر یا گرمکن آب جکوزی
    2. جت آب جکوزی
    3. روشنایی جکوزی
    4. پمپ آب جکوزی
    5. تصفیه آب جکوزی
    6. اسکیمر

    هیتر یا آبگرمکن جکوزی

    هیتر یا آبگرمکن جکوزی یکی از مهمترین ملزومات هر جکوزی است، در واقع ماهیت جکوزی به این وسیله برمیگردد. برای گرم کردن آب جکوزی وسیله های متنوعی در بازار موجود است اما هیتر از نوع برقی به دلیل اینکه ابعاد کوچکی دارد و فضای زیادی را اشغال نمیکند خریداران زیادی دارد.

    نکته: هنگام خرید هیتر یا آبگرمکن باید به سایز و اندازه جکوزی دقت فرمایید تا نسبت به ابعاد جکوزی که در اختیار دارید هیتر مناسبی برای آن در نظر داشته باشید.

    جت جکوزی

    جت جکوزی یکی دیگر از بخش ها و اتصالات جکوزی می باشد که وظیفه پمپاژ مخلوطی از آب و هوا به داخل را دارد. جت های جکوزی از دو قسمت پایه جت و سر جت تشکیل شده اند. پایه جت در پشت جکوزی نصب شده و سر جت نیز در داخل آن به اندازه و سایز های مختلف نصب میشود.

    روشنایی جکوزی

    روشنایی جکوزی نیز از امکاناتی است که هنگام اجرا و نصب آن کارفرمایان در نظر میگیرند. نصب لامپ و امکانات روشنایی در جکوزی جلوه ای زیبا و چشم نوازی به آن می بخشد. تجهیزات روشنایی در جکوزی های عمومی استفاده ای ندارد اما در ساخت جکوزی های خانگی و خصوصی به آن توجه ویژه ای میشود.

    پمپ آب جکوزی

    پمپ آب در جکوزی یکی از تجهیزات بسیار ضروری و حیاتی برای این سازه ها می باشد. وظیفه این وسیله در ساخت جکوزی پمپ آب و به جریان انداختن آب در طول استفاده از آن است. همچنین قدرت این پمپ ها بسیار زیاد بوده و فعالیت این وسیله موجب میشود دیگر ارگان های جکوزی نیز به فعالیت عادی خود بپردازند.

    تصفیه آب جکوزی

    تصفیه آب جکوزی نیز از لوازم ضروری در طول ساخت جکوزی می باشد که در هر جکوزی خانگی باید نصب شود. وظیفه این تجهیز گرفتن کثیفی ها و ضایعات آب، تصفیه آن ها و سپس برگرداندن آن ها به داخل آب است که به وسیله فیلتر های موجود در دستگاه تصفیه این امر صورت میگیرد.

    اسکیمر

    در کنار تصفیه آب استخر وجود اسکیمر نیز حائز اهمیت است زیرا که این دستگاه در داخل جکوزی ضایعات آب را گرفته و به بخش تصفیه آب منتقل میکند تا در طول بهره برداری آبی تمیز برای استفاده داشته باشیم. وجود اسکیمرها در جکوزی های عمومی بسیار مهم است زیرا که اشخاص مختلفی از جکوزی استفاده می کنند.

    کاهش هزینه ساخت جکوزی خانگی

    برای کاهش هزینه ها در طراحی و اجرا جکوزی در منزل روش های متنوعی است. به عنوان مثال، برای ساخت جکوزی میتوانیم از متریال و مصالح با کیفیت متوسطی استفاده کنیم. یا می توانیم برخی تجهیزات مانند امکانات روشنایی و نور پردازی که عدم وجود آن ها تداخلی در سیستم جکوزی ایجاد نمیکند را حذف کنیم.

    توجه : این مطلب آگهی تبلیغات، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوا و محصولات آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.