×

نکاتی برای تعمیر آسانسور که هرگز به شما نمی گویند

  • کد نوشته: 21790
  • ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
  • دیدگاه‌ها برای نکاتی برای تعمیر آسانسور که هرگز به شما نمی گویند بسته هستند
  • نکاتی برای تعمیر آسانسور که هرگز به شما نمی گویند این روزها به خاطر افزایش کارکرد آسانسور در اکثر مجتمع و ساختمان ها موجب شده خطرات احتمالی و خرابی ها رو به افزایش باشد. این نکته قابل توجه برای افرادی است که در ساختمان و یا مجتمع های خود به نصب آسانسور پرداخته اند. تعمیر […]

    نکاتی برای تعمیر آسانسور که هرگز به شما نمی گویند

    نکاتی برای تعمیر آسانسور که هرگز به شما نمی گویند این روزها به خاطر افزایش کارکرد آسانسور در اکثر مجتمع و ساختمان ها موجب شده خطرات احتمالی و خرابی ها رو به افزایش باشد. این نکته قابل توجه برای افرادی است که در ساختمان و یا مجتمع های خود به نصب آسانسور پرداخته اند.

    تعمیر آسانسور تنها چیزی است که از بروز این خطرات احتمالی و خرابی پیشگیری می کند ولی باید این امر با دقت انجام شود زیرا در کمترین بی احتیاطی و اشتباهی زیان های فراوانی به وجود می آید و برای همین این کار نیاز به نصاب و سرویس کارانی که در این زمینه تجربه دارند باید کمک گرفت.

    آسانسورها به طور متوسط دارای ۲۰ الی ۳۵ سال عمر مفید می باشند و سرویس و نگهداری آسانسور به شکل ماهانه و به موقع با استفاده از تیم با تجربه و حرفه ای قبل از به وقوع پیوستن خرابی آسانسور و تلاش برای تعمیر آسانسور و به طبع حل خرابی آسانسور بسیار اهمیت دارد به طور ساده سرویس و نگهداری آسانسور به بررسی همه قطعات و تجهیزات سیستم آسانسور گفته می گردد.

    همانطور که اشاره شد باید به شکل ادواری و ماهیانه توسط عقد قرارداد با یک شرکت معتبر و متخصص در این زمینه صورت پذیرد که این امر باعث می گردد تا با کم شدن تعداد دفعات خرابی آسانسور و به دنبال آن تعمیر آسانسور و حل خرابی آسانسور از هزینه های اضافی برای ساختمان پیشگیری شود. همه ساختمان ها اعم از مسکونی اداری و تجاری باید به شکل ماهانه از خدمات سرویس و نگهداری آسانسور بهره مند شوند.

    چرا باید تعمیر آسانسور انجام بگیرد؟

    اگر آسانسور را به درستی تعمیر کنید، آسانسور بسیار دیر دچار مشکل خواهد شد. همینطور امنیت جان مسافران هم بسیار مهم است و سهل انگاری در تعمیر آسانسور امکان دارد خسارات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

    چرا تعمیر آسانسور را باید به افراد متخصص بسپاریم؟

    وقتی می خواهیم برای تعمیر آسانسور اقدام کنید، قبل از هر چیز باید به فکر پیدا کردن یک تعمیرکار ماهر باشیم. یک آسانسور دارای قطعات زیاد و سیستم های پیچیده ای است که بررسی از آن ها سخت بوده و نیاز به دانش و تخصص بالایی دارد.

    برای همین تاکید می کنیم این کار باید حتما توسط افراد متخصص انجام گیرد. یک تعمیرکار باتجربه باید به شکل حرفه ای به تعمیر آسانسور واقف باشد تا بتواند علل خرابی آسانسور را به خوبی تشخیص دهد. در غیر این صورت نه تنها کمکی به حل مشکل نمی کند، بلکه امکان دارد با تعمیر اشتباه، خسارات بیشتری را به وجود آورد.

    چه نکاتی در تعمیر آسانسور مهم است؟

    توجه کنید که با شرکت هایی که خدمات آسانسور ارائه می دهند، حتما یک قرارداد یک ساله منعقد کنید.

    اگر قرارداد پایان یافت برای تمدید قرارداد اقدام کنید.

    ماهی یکبار حتما آسانسور را سرویس کنید.

    وقتی آسانسور خراب شد، برای حل نقص احتمالی آن اقدام کنید.

    تعمیر آسانسور

    تعمیر آسانسور

    شرکت آسانسور باید با یک شرکت بیمه، قرارداد بیمه مسئولیت آسانسور منعقد کند.

    قطعات مهم در تعمیر آسانسور

    تابلو فرمان: در این بخش معمولا مشکلاتی که وجود دارد به علت فرسودگی و استهلاک قطعات آسانسور موجود در تابلو فرمان است. می توان به عواملی مانند ورود و خروج ولتاژ و آمپر نامناسب از داخل قطعات تابلو فرمان باشد که منجر به فرسودگی و ضعیف شدن قطعات داخل تابلو فرمان می گردد و در این زمینه اشاره کرد.

    گیربکس: معمولا مشکلات اصلی در این قسمت لرزش های بیش از حد معمول در هر رفت و آمد آسانسور بین طبقات است که در زمان استارت و استپ است. علت اصلی این لرزش لقی گیربکس آسانسور است.

    موتور: موتور قلب و مرکز آسانسور است که معمولا در بیشتر موارد دیده شده است که اشکالات در موتور آسانسور و در بخش گیربکس آسانسور است. یکی از عوامل خرابی موتور و یا گیربکس لرزش های مداوم است که باید به آن رسیدگی شود.

    درب: خرابی هایی که در مورد درب های وجود دارد احتمال دارد از کفشک ها و یا کنتاکت ها و یا لوله ها باشد و نشات بگیرد. این عوامل و خرابی ها به خاطر استفاده نادرست از درب های است. برای مثال نگه داشتن درب آسانسور و پیشگیری از بسته نشدن آن به مرور باعث بروز خرابی درب آسانسور می گردد.

    کابین: مشکلاتی که در این بخش وجود دارد لرزش هایی در درون کابین است و احساس می گردد. این گونه نقص ها معمولا از بلبرینگ ها و حلزونی داخل گیربکس هم می تواند باشد.

    علل مهم خرابی آسانسور

    پیشگیری از بسته شدن درب ها توسط افراد

    درب قبل از رسیدن به کابین

    توجه نکردن به صداها و لرزش های غیر عادی و صداهای هشدار دهنده

    وارد کردن ضربه به درب ها و کف آسانسور

    استهلاک قطعات بر اساس نصب غیر اصولی

    توجه نکردن به ظرفیت آسانسور

    نداشتن تخصص کافی در مواقع تعمیر و خرابی

    استفاده کودکان از آسانسور برای بازی

    فرسوده و قدیمی بودن قطعات

    حمل بارهای سنگین خصوصا در اسباب کشی

    نداشتن سرویس منظم

    و….

    هزینه تعمیر آسانسور

    وقتی آسانسور خریداری می گردد از شرکت ارائه دهنده خدمات و تعمیر تعمیر آسانسور هم در قرارداد ذکر می گردد و معمولا این قرارداد به شکل سالیانه است و به شکل ماهی یک بار کارشناس این کار را انجام می دهد.

    اگر خرابی به وجود آید با توجه به قرارداد، کارشناس مربوطه باید برای حل و بررسی آسانسور حضور یابد و ان را تعمیر کند. همینطور باید به این نکته توجه کرد که نحوه ارائه تعمیر و نگهداری آسانسور در هر ساختمان اداری و مسکونی و یا تجاری متفاوت است و با توجه به شرکت ارائه دهنده این تعمیر هم در قرارداد قید می گردد.

    برای مثال برج ها و واحد های اداری و مجتمع های مسکونی دارای ایستگاه های بیشتری می باشند که در نتیجه قرارداد های طولانی تری با شرکت های ارائه دهنده خدمات آسانسور بسته شده که در بیشتر مواقع از کارشناس مقیم استفاده می نمایند.

    توجه : این مطلب، یک تبلیغ رپورتاژ بوده و اویم شاهانه در محتوای آن هیچگونه نظری و مسئولیتی ندارد.

    ساخت ویلا یک طبقه

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.