چکیده مطلب
قیمت شیشه امروزه استفاده از انواع شیشهها برای طراحی و نمای شیک دکوراسیون داخلی تبدیل به امری ضروری جهت زیبایی محیط شده است که علاوه بر استحکام و کارایی بالا جنبه جذب نظر افراد را به دنبال دارد. بسیاری از افراد علاوه بر استفاده از شیشه در معماری داخلی ساختمانها از آن جهت طراحی شیک و به روز دکوراسیون انواع پاساژهای تجاری، مراکز خرید و کافهها استفاده میکنند تا سبب جلب توجه مشتریان یا مراجعهکنندگان شود. چنانچه قصد استفاده از شیشه در ساخت دکوراسیون داخلی بنای مورد نظر را دارید با ما در ادامه ارائه این مطلب همراه شوید تا علاوه بر قیمت شیشه با سایر ویژگیها و کاربردهای آن آشنا شوید.
معرفی شیشه
از دیرباز تا به امروز شیشه به عنوان یک شی تزئینی و کاربردی در صنعت ساختمانسازی، لوازم خانگی و دیگر موارد مورد استفاده قرار میگیرد، به طوری که امروزه استفاده از آن در ساخت نمای داخلی اغلب ساختمانها بسیار گسترش پیدا کرده است. شیشه یک ماده غیرآلی شفاف، نیمه شفاف، سخت، شکننده و غیرقابل نفوذ است که با استفاده از خنککردن مواد مذابی همچون سیلیس ساخته میشود.
با گذشت زمان بشر با پیبردن به ساختار شیشه و شکلپذیر بودن آن تصمیم گرفت از آن به عنوان یک حفاظ تزئینی بهره ببرد، از این رو امروزه شاهد ساختمانهای نما شیشهای، تمامشیشهای و دکوراسیونهای شیشهای خاص هستیم. قیمت شیشه با توجه به عواملی که بر میزان پرداخت بهای آن تاثیرگذار است چندان پایین نیست و اغلب توسط صاحبان کسب و کارهای بزرگ و تجاری جهت جلب نظر افراد و طراحی خاص دکوراسیون تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد.
شیشهها انواع بسیار متفاوتی دارند که هر کدام خاصیتها و ویژگی خاص خودشان را دارا هستند، از این رو انتخاب شیشه مناسب محیط شما حین خرید از اهمیت به خصوصی برخوردار است.
انواع شیشه موجود در بازار
معماری در ایران هر روز در حال پیشرفت و ترقی است به طوری که از مواد و ابزار جدید جهت ایجاد نمایی زیبا و دکوراسیون شیک استفاده میشود. یکی از مواد و ابزارهایی که اغلب معمارها جهت زیبایی دکوراسیون داخلی به شما پیشنهاد میکنند استفاده از انواع شیشهها است.
در این بخش شما را با انواع شیشههای موجود در بازار آشنا میکنیم که عبارتند از:
- شیشه سکوریت
- شیشه لمینت یا ضدگلوله
- شیشه رنگی
- شیشههای خم
- شیشه دوجداره
- شیشه مشجر
- شیشه سندبلاست
- شیشه لاکوبل
- شیشه دکوراتیو
- شیشه رفلکس یا آینهای
- شیشه ضدحریق یا پیرکس
- شیشه فلوت یا تخت
- طراحی ویلای ۹۰ متری
با توجه به میزان فراوان انواع شیشهها تشخیص این مورد که کدام شیشه مناسب استفاده شما است کار آسانی نیست، از این رو آشنایی با نامهای این شیشهها میتواند برایتان کمککننده باشد. قیمت شیشه با توجه به میزان مصرف شما و ابعاد و اندازهای که به آن نیاز دارید و همچنین نوع شیشه بستگی دارد اما باید برای طراحی دکوراسیون و تزئینات شیشهای مبلغ نسبتاً بالایی را در نظر داشته باشید.
عوامل موثر بر قیمت شیشه
به طور کلی اگر بخواهیم تمامی عواملی که در قیمت شیشه و پرداخت بهای آن دخیل هستند را نام ببریم باید بگوییم این موارد شامل ارتفاع، ابعاد و اندازه شیشه، کیفیت، نوع شیشه، ضخامت شیشه و میزان شفافیت شیشه میشوند. به علاوه تمامی این موارد باید هزینههایی که صرف انتقال و جایهجایی بار شیشه و دستمزد افرادی که وظیفه نصب آن را برعهده دارند را نیز در نظر بگیرید.
از طرفی با توجه به نوسانات قیمت شیشه در بازار نمیتوان انتظار داشت که خرید این محصول در تمام ماههای سال دارای یک قیمت یکسان باشد، از این رو باید چنین نوسانات غیرقابل پیشبینی را حین خرید لحاظ کنید. شیشه استفادههای فراوانی در صنعت ساختمانسازی دارد که در این بخش به معرفی برخی از کاربردهای آن میپردازیم، از این رو چنین مواردی عبارتند از:
- استفاده از شیشه در سقف
- استفاده از شیشه در کف
- استفاده از شیشه جهت تزئینات نمای ساختمان
- استفاده از شیشه در حمام
- دربهای تمام شیشهای
- استفاده از شیشه در راهپله
در حالت کلی قیمت شیشه در بازار متفاوت بوده ولی به ازای هر متر مربع قیمت شیشه از ۱۰۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان متغیر است.
سخن پایانی : قیمت سازه ال اس اف سال ۱۴۰۲
لازم به ذکر است مهمترین نکته در خرید شیشه تهیه شیشه مناسب خواهد بود که علاوه بر کیفیت، کارایی و زیبایی پاسخگوی نیاز شما باشد، از این رو میتوانید شیشههای باکیفیت عایق صدا، عدم عایق صدا، عایق حرارتی با استحکام بالا و خاص و لوکس را برای نمای ساختمان خود انتخاب کنید. همانطور که گفتیم قیمت شیشه چندان پایین نیست اما برای صاحبان کسب و کارهای بزرگ و تجاری و ساختمانسازها میتواند یک انتخاب موثر و خاص در طراحی نمای ساختمان و دکوراسیون داخلی برجها باشد.