×

طراحی نما

طراحی نما از زمانی که زیبایی ظاهری و آرامش، آسایش و ایمنی هر چه بیشتر محل زیست بشر و صد البته صرفه جویی در مصرف انرژی برای ساختمانها مد نظر قرار گرفت، ایجاد نماهای با مصالح و شیوه های اجرایی متفاوت و متنوع در دستور کار مالکان و سازندگان ساختمانها قرار گرفته‌ است.

جهت مشاوره در زمینه طراحی و اجرای نماهای با مهندسین ما در تماس باشید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

طراحی نما

طراحی نما

طراحی نما نمای هر ساختمان در شکل‌دهی به مجموعه شهری که در آن حضور دارد، موثر است.

اگر به نمای یک ساختمان بدون در نظر گرفتن نمای دیگر ساختمان‌های شهر توجه شود، همگونی طراحی نما شهری در مجموع از بین می‌رود. مسکن به عنوان یکی از نیازهای نخستین بشر،  ابتدایی ترین سوالی بوده که انسان سعی در یافتن پاسخی مناسب و معقول برای آن بوده است، اما همیشه در برنامه ریزی‌های ملی به مسکن نه به عنوان محلی برای آسایش ساکنان در ابعاد عینی و ذهنی، بلکه به عنوان یک مشکل اقتصادی و فقط از این بعد بر خورد شده است.

طراحی نما یک الگوی طراحی ساختاری از یک فضا است که به آن شخصیت می بخشد. به طور کلی طراحی نمای ساختمان هویت آن را آشکار می کند. همچنین طراحی نمای ساختمان به شدت بر ارزش اقتصادی آن تأثیر می گذارد. از این رو همواره طراحی نما جایگاه ویژه ای برای سازندگان دارد و آنها را برای همکاری با یک شرکت معماری و طراحی نمای ساختمان برای آماده سازی یک طرح نمای ساختمان حرفه ای طبق اصول طراحی نما و ضوابط طراحی نما از نمای ساختمان یک طبقه تا نمای ساختمان ۵ طبقه البته با در نظر گرفتن قیمت طراحی نما ترغیب میکند.جهت مشاوره در زمینه طراحی و ساخت نماهای با مهندسین ما در تماس باشید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

 

طراحی نما سازندگان و تولیدکنندگان مسکن آزاد به‌دلیل اینکه به‌دنبال فروش سریع و بازگشت سرمایه خود هستند، سعی در هر چه بیشتر مطرح کردن خود در محله مسکونی و نمایشی متمایز از بنای خود دارند و به همین دلیل یکی از دلایل عمده ناهماهنگی طراحی نما ساختمان‌ها در سطح شهر هستند.

اجرای نما

اجرای نما

نما در واقع یک سطح صاف و تخت نیست بلکه آن سطح انتقالی بین فضای داخل و خارج است که با عقب نشستگی و پیش آمدگی،  تراس و غیره با فضای داخل مسکن ارتباط پیدا می‌کند. نمای ساختمان باید به‌دنبال خلق یک کلیت هماهنگ به‌وسیله تناسب خوب پنجره ها، بازشوهای در، سایبان و محدوده سقف‌ها،‌ سازه عمودی و افقی، مصالح، رنگ، عناصر تزیینی و… باشد.

طراحی نما مدرن

طراحی نما مدرن

طراحی نما مدرن

ساخت نما مدرن مصالح نما در رنگ، شکل، زبری و خشنی نما تاثیر می گذارد طراحی نما مدرن مصالح بومی نشان می‌دهد که نما مربوط به چه منطقه ای است. نمایی می تواند در طرح خود موفق باشد که به این سوال‌ها پاسخ گوید. محدوده عمودی جانبی ساختمان کجاست؟

جهت مشاوره در زمینه طراحی و ساخت نماهای ساختمانی با مهندسین ما تماس حاصل فرمایید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

طراحی نما سبز

طراحی نما سبز

طراحی نما سبز

  1. زیبا و دلپذیر شدن جلوه ظاهری و بیرونی ساختمان
  2. کاهش اتلاف انرژی در تمام فصول سال؛ طراحی نما در ساختمان نقش یک عایق حرارتی و برودتی را ایفا می‌کند.
  3. نمای ساختمان بعنوان عایق صوتی ایده‌ال و مناسب؛ کاملاً واضح و روشن است که طراحی نمای ساختمان نقش بسیار مهمی‌در کاهش ورود میزان آلودگی های صوتی و صداهای آزاردهنده محیط بیرون به فضای داخلی است.
  4. کمک به افزایش دوام و پایداری ساختمانها در برابر شرایط نا مساعد جوی و محیطی و در نتیجه افزایش عمر مفید ساختمان.

جهت مشاوره در زمینه طراحی و ساخت نماهای ساختمانی با مهندسین ما تماس حاصل فرمایید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

طراحی نما شیشه ای

طراحی نما شیشه ای

طراحی نما شیشه ای

طراحی نما شیشه ای براساس شواهد تاریخی، در قرن ششم میلادی برای نخستین بار درکلیسایی در قسطنطنیه از شیشه بعنوان یک مصالح ساختمانی استفاده شد.قصرکریستال لندن اولین ساختمان شیشه‌ای بود که در سال ۱۸۵۱ احداث شد.

جهت مشاوره در زمینه طراحی و ساخت نماهای ساختمانی با مهندسین ما تماس حاصل فرمایید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

طراحی نما آپارتمان

طراحی نما بند کشی صحیح و اصولی با ملات ریزدانه و پرمایهء مناسب و متراکم برای زیبایی بیشتر و نیز ممانعت ازنفوذ آب و رطوبت بداخل دیوارنما و دیوار زیرین. نصب آبچکانها و قرنیزهای شیبدار برای ممانعت ازنفوذ آب و رطوبت بداخل ساختمان تمیز کردن سطح زیرین نما قبل از نما کاری در صورت استفاده از نماهای آجری، برای جلوگیری از جذب آب ملات توسط آجرهای نما، زنجاب کردن آجرها و نیز بکارگیری ملات با نسبت آب و سیمان و ماسه و آهک مناسب با قدرت چسبندگی و مقاومت مناسب در این نوع نما، چیدن آجرها بصورت کله وراسته برای مشارکت آجرهای نما در باربری سازه و همچنین به منظور پیوستگی آجر نما با آجرهای پشت ِکار لازم است. 

جهت مشاوره در زمینه طراحی و ساخت نماهای ساختمانی با مهندسین ما تماس حاصل فرمایید.

۰۹۱۲-۲۲۳-۶۹۷۴

هزینه طراحی نما

هزینه طراحی نما یا باید طبق اصول سازمان نظام مهندسی منطقه فعالیت کنید یا در غیر اینصورت هرگونه  از طرح معماری ساده تا فاخر هر متر مربع بین ۱۰ تا ۱۵۰ هزار تومان انجام میشود و هر چثدر دتایل های طراحی سخت تر باشد هزینه طراحی بر اساس توافقات بین کارفرما و طراح هزینه بررسی میشود و در ضمن جهت محاسبه هزینه ساخت نما شما میتوانید عرض یا طول ساختمان*ارتفاع طبقات ساختمان = متراژ متربع نما * هزینه طراحی = هزینه کل به هیمن راحتی من در کنار شما هستم تماس بگیرید. 

طراحی نما ایرانی

طراحی نما ایرانی

طراحی نما کلاسیک

طراحی نما کلاسیک سنگ های مرمریت نیز بیشتر در فضای داخلی ساختمانهای مسکونی استفاده می شود. یکنواختی در سنگ های مرمریت از اهمیت بالائی برخوردار است و هرچقدر سنگ ساده تر باشد.

قیمت آن بالاتر است مرمریتی که برای فضای داخلی منزل مورد استفاده قرار می گیرد با سنگ هائی که برای طراحی نما خارجی استفاده می شود متفاوت است سنگ های تراورتن به دلیل حفره هائی که در آنها مشاهده می شود ممکن است یک نوع سنگ کم مقاومت بنظر برسند؛ در حالی که اینطور نیست و سنگ تراورتن یکی از بادوام ترین سنگ ها برای نمای داخلی و خارجی ساختمانها محسوب می‎شود.

طراحی نما رومی

یکی ازمصالحی که این روزها به وفور طراحی نما ساختمانها مشاهده می شود، استفاده ازسنگ است. سنگ از مصالحی است که با توجه به آلودگی های شهری، دیرتر از بقیه مصالح کثیف شده و تمیز کردن آن هم نسبت به بقیه مصالح ساده تر است.

طراحی نما رومی

طراحی نما رومی

طراحی نما کرتین وال

کرتین وال نوعی دیگر از نمای شیشه ای بوده که به جای استفاده از فریم آهنی از پروفیل های آلومینیوم استفاده و طراحی نما به صورت مشبک بوده وتلفیقی ازآلومینیوم و شیشه می باشد. طراحی نما کرتین وال خود یک سازه محسوب می شود.

طراحی نما فریم لس

طراحی نما فریم لس یکی از پرکاربردترین نماهای ساختمان، هزینه طراحی نما نماهای فریم لس می باشد که زیبایی، آب بندی مناسب، نصب ساده و بار گذاری مناسب را به صورت یکجا ارائه می دهد. در این سیستم ابتدا سطح نما بصورت شبکه بندی کامل زیر سازی شده و پروفیل های آلومینیومی فریم طراحی نما روی این شبکه بندی قرار می گیرند.

طراحی نما فریم لس

طراحی نما فریم لس

مزایا و معایب نمای فریم لس

  1. غیر قابل تشخیص بودن فریم های باز شو از خارج ساختمان
  2. قابلیت نصب از داخل بنا و بدون استفاده از داربست
  3. امکان بهره گیری از باز شو مخفی در طراحی نما
  4. نصب ساده و تعویض آسان شیشه
  5. عدم انتقال تنش های سازه اصلی بنا بر شیشه
  6. عملکرد مستقل هر یک از فریم ها در برابر زلزله
  7. امکان استفاده از رنگهای متفاوت در نما
  8. امکان ایجاد سطوح عایق صوت و حرارت با پروفیل های Thermal Break
  9. آب بندی و هوا بندی موثر
  10. سبکی وزن
  11. طراحی نما

 

طراحی نما آپارتمان

طراحی نما آپارتمان

طراحی نما فریم لس شیشه عایق از دو یا چند لایه شیشه تشکیل شده که توسط میله جدا کننده (اسپیسر) در محیط پیرامون آنها از یکدیگر فاصله پیدا میکنند و بین لایه های شیشه نیز هوا یا گازی مخصوص قرارمیگیرد عایق حرارتی و بهینه سازی مصرف انرژی و سوخت عایق صوتی و کاهش آلودگی ناشی از آن کاهش امکان تشکیل قطرات آب بر روی سطح شیشه کنترل شرایط دمای محیط طراحی نما شیشه های دوجداره در زمستان حرارت بیشتری را در داخل ساختمان نگه داشته و در تابستان نیز ورود گرما را به داخل کاهش می دهند و به میزان قابل توجهی سبب افزایش کارائی سیستم تهویه مطبوع میگردند.

نما مدرن

نما مدرن

طراحی نما کامپوزیت

طراحی نما کامپوزیت ورودی یکی از عناصر حایز اهمیت طراحی نما در ساختمان است که محل و اهمیت طراحی آن به شکل مستقیم نمایانگر نقش و عملکرد ساختمان است. لیکن به‌دلیل اهمیت اقتصادی که سطوح ساخته شده داخلی برای سازندگان دارند، اغلب ورودی‌ها به فضاهای کم اهمیتی تنزل یافته اند. بیشترین مشکل زمانی است که ورودی وسایل نقلیه به حیاط پارکینگ با ورودی خود ساختمان یکی شود.

در این سیستم جهت اجرای کمربندی های اصلی زیر سازی از پروفیل های آهنی با مقطع مشخص و متناسب با ابعاد ساختمان و طرح مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین جهت ساخت شبکه ای از آکس بندی های افقی و عمودی متصل به کمربندی که محل نصب ورق های کامپوزیت و یا طراحی نما شیشه را مشخص می کنند نیز از پروفیل های آهنی مشابه استفاده می گردد.  با توجه به نوع سیستم فیکس آهن کلیه اتصالات آهنی بوسیله جوش انجام می پذیرد و تنها جهت نصب ورق های کامپوزیت بررسی پروفیل ها از نبشی های آلومینیومی استفاده می گردد.

طراحی نما

طراحی نما

طراحی نمای کامپوزیت آلومینیوم

در کامپوزیت عموما دو ناحیه متمایز وجود دارد.

۱- فاز پیوسته (ماتریس)

۲-فاز ناپیوسته(تقویت کننده)

طراحی نما در یک کامپوزیت به طور کلی الیاف،عضو بار پذیر اصلی سازه هستند در حالیکه ماتریس آنها رادر محل وآرایش مطلوب نگاهداشته وبعنوان یک محیط منتقل کننده بار بین الیاف عمل میکند،به علاوه آنهارا از صدمات محیطی دراثربالارفتن دما ورطوبت حفظ می کند.

طراحی دیتیل کامپوزیت

طراحی نما ورق کامپوزیت آلومینیومی از ۳ لایه عمده تشکیل می شود که ۲ لایه آلومینیوم در دو طرف ورق به ضخامت ۵/۰ میلیمتر و یک لایه از جنس پلی اتیلن غیر سمی و غیر قابل احتراق به نام PVDF به ضخامت ۳ میلیمتر در میان دو ورق آلومینیوم قرار دارد.  این لایه نقش عمده ای در انعطاف پذیری وعایق سازی ورق کامپوزیت آلومینیومی در مقابل صدا وحرارت ایجاد می کند.

این ورق ها را می توان به اشکال مختلف طراحی نما وداخل ساختمان به کاربرد.

طول ورقهای آلومینوم ۱۸۰۰ تا ۳۶۶۰ میلیمتر و پهنای ۱۲۰۰ تا ۱۲۲۰ میلیمتر و ضخامت ۳ الی ۶ میلیمتر می باشد.

عرض استاندارد : ۱۲۲۰ میلیمتر و عرض ماگزیمم : ۱۵۵۰ میلیمتر

طول استاندارد : ۲۴۴۰ میلیمتر و طول ماگزیمم : ۶۰۰۰ میلیمتر

ضخامت : از ۳ الی ۶ میلیمتر

رنگ متناسب با سفارش مشتری می باشد.

اندازه نامتعارف بنا به درخواست مشتری قابل تهیه می باشد.

هر مترمربع از پانل آلومینوم فقط ۳.۵ الی ۵.۵ کیلوگرم وزن دارد که عامل درمسائل زلزله و حمل و نقل می باشد.

طراحی نما

طراحی نما

یک پاسخ به “از طراحی نما تا اجرای نما با ما (برآورد آنلاین قبل از اجرا)”

  1. رضا امیری گفت:

    از ما بپرسید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *